5300 TL'ye Sistem Toplama

• Ekran kartı: Asus TURBO NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti 8GB
  • İşlemci: Ryzen 5 2600
  • RAM: G.Skill Value 8GB DDR4
  • Kasa+PSU: Aerocool Aero 500 Pencereli 600W 80+ Bronze
  • Anakart: Gigabyte GA-AB350M-D3V AMD B350
  • HDD: Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5
  • SSD: ADATA SU800 128 GB 560/520MB/s 3D NAND Sata3 2.5
Sistem bu 5300 TL ediyor bu fiyata daha iyisi olur mu?

Gayet güzel sistem ancak o anakart maksimum 2667 MHz destekliyor. RAM'leriniz 2400 MHz. Size tavsiyem RAM'leri 300 MHz alın. Anakartı da B350 Gaming ile değiştirin. Daha iyi performans alırsınız. Ayrıca ekran kartının linkini atar mısınız? Daha ucuz bir model önerebilirim yine 1070Ti. Bütçenizi aşmamak adına.

• Ekran kartı: Asus TURBO NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti 8GB
  • İşlemci: Ryzen 5 2600
  • RAM: G.Skill Value 8GB DDR4
  • Kasa+PSU: Aerocool Aero 500 Pencereli 600W 80+ Bronze
  • Anakart: Gigabyte GA-AB350M-D3V AMD B350
  • HDD: Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5
  • SSD: ADATA SU800 128 GB 560/520MB/s 3D NAND Sata3 2.5
Sistem bu 5300 TL ediyor bu fiyata daha iyisi olur mu?
Aynı fiyata 3000mhz ram müdür :) G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog anakartı da Gigabyte GA-AX370M-DS3H AMD X370 Soket AM4 mATX Anakart GA-AX370M-DS3H - Nanokatalog az daha üzerine koyabilirsen Gigabyte GA-AX370M-Gaming 3 AMD X370 Soket AM4 mATX Anakart GA-AX370M-GAMING 3 - Nanokatalog öneririm
Ekran kartı: Asus TURBO NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti 8GB
Eğer ekran kartını dogusavm.com dan alacaksanız o fos çıktı.
Aynı numarayı kullanan birden fazla site var ve güvenilir değil arkadaşlar.
05304985656 UYARI! Şüpheli Numara | 5 YORUM VAR

@Hielaph Pazartesi siteyle konuştum kartın gümrükte olduğunu söylediler hafta sonuna kadar kargolanmış ve hatta elime bile ulaşabileceğini söylediler ama sitede hala tedarik sürecinde yazıyor. Acaba ulaştı sitede mi güncellemediler öyle bir durum olma ihtimali var mı?Sürekli yazıp darlamak istemiyorum ama içten içe merak ediyorum:D Tanıdığın vardı sanırım o yüzden bir sorayım dedim nasıl işliyo süreç.

@Hielaph Pazartesi siteyle konuştum kartın gümrükte olduğunu söylediler hafta sonuna kadar kargolanmış ve hatta elime bile ulaşabileceğini söylediler ama sitede hala tedarik sürecinde yazıyor. Acaba ulaştı sitede mi güncellemediler öyle bir durum olma ihtimali var mı?Sürekli yazıp darlamak istemiyorum ama içten içe merak ediyorum:D Tanıdığın vardı sanırım o yüzden bir sorayım dedim nasıl işliyo süreç.
Ya ithal ediyorlar ürünü. Işlemleri halledip sana yolluyorlar. Gümrükte bazen sorun oluyormuş 1 2 gün sarkıyormuş tırın gelmesi. Müşteri hizmetlerini arayıp Ünal bey ile görüşmek istiyorum de bağlasınlar seni. Detaylı bilgi verir şuan nerde ürün vs. Söyledikleri gün sayısı normal şartlar altında. Ne olacağını bilemiyorlar onlar da.

Ya ithal ediyorlar ürünü. Işlemleri halledip sana yolluyorlar. Gümrükte bazen sorun oluyormuş 1 2 gün sarkıyormuş tırın gelmesi. Müşteri hizmetlerini arayıp Ünal bey ile görüşmek istiyorum de bağlasınlar seni. Detaylı bilgi verir şuan nerde ürün vs. Söyledikleri gün sayısı normal şartlar altında. Ne olacağını bilemiyorlar onlar da.
Ya bu kadar denk gelir sana yazdım sonra bi daha bakayım dedim kargoya verildi yazısı geldi artık yurtiçi kargoda olay :) Bir de şu an hepsiburada KDV indirimleri var işteyim girmiyor HB'ye . İşlemci anakart ve RAM 3lüsünden ve hatta varsa diğer parçalardan güzel indirimli iyi bir şey varsa yakalayalım bi inceleyebilir misin?

Ya bu kadar denk gelir sana yazdım sonra bi daha bakayım dedim kargoya verildi yazısı geldi artık yurtiçi kargoda olay :) Bir de şu an hepsiburada KDV indirimleri var işteyim girmiyor HB'ye . İşlemci anakart ve RAM 3lüsünden ve hatta varsa diğer parçalardan güzel indirimli iyi bir şey varsa yakalayalım bi inceleyebilir misin?
Hayırlı olsun. Bakayım hemen dönüş yaparım.

Arkadaşlar şu iki ürün arasındaki fark ne?

Galax Nvidia GeForce GTX 1060 EXOC 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

GALAX GeForce GTX 1060 OC 6GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog

Hepsiburada kampayaları bir garip geldi bana sürekli oluyor mu bu kampanyalar? Piyasanın baya altında şuan ekran kartı fiyatları.
Hepsiburadaya giremiyorum ama orada illaki ürün kodu vardır onu google'a yaz nanokatalog ile karşılaştır aynı çıkacaktır muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı