5300G Beklenmeli mi?

İyi günler arkadaşlar, bu yazın başında Ryzen 3 4350G'li bir sistem toplamak istiyordum fakat geçen gün 5300G, eBay'de 177 dolara listelenmiş ve birkaç benchmark testi ortaya çıkmış. Ryzen 3 5300G, haziran - temmuz gibi çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
APU işlemci bana saçma geliyor yani bunu oyun vs işler için değil de ofis tarzı yerler alır gibi o tarz bir amacınız yok ise bence alınmaz 4650g bile kaç para ki daha anakart da alınca fiyat 2500 oluyor.

APU işlemci bana saçma geliyor yani bunu oyun vs işler için değil de ofis tarzı yerler alır gibi o tarz bir amacınız yok ise bence alınmaz 4650g bile kaç para ki daha anakart da alınca fiyat 2500 oluyor.
Elbette haklısın ofis bilgisayarı için gibi fakat ismimi okur musun? Bana APU sistemler uygun geliyor.

APU işlemci bana saçma geliyor yani bunu oyun vs işler için değil de ofis tarzı yerler alır gibi o tarz bir amacınız yok ise bence alınmaz 4650G bile kaç para ki daha anakart da alınca fiyat 2500 oluyor.

Dediğin çok saçma. Bütçesi olmayanlar için APU'lar nimet gibi. Örneğin Ryzen 3 2200G. Yanına 2x8GB 3000MHz RAM aldın mı RX550 ile kapışan bir GPU ortaya çıkıyor. Bunun nesi saçma?

Parası olmayan adam ne yapsın, bilgisayar almasın mı? Keşke imkan olsa da herkes adam akıllı bir sistem kullansa ama maalesef işte herkesin imkanları bir değil.

Bilmem RX 550'den bahsediyorsun o kuracağın APU sistem bütçesi ile daha iyi şeyler de olabilir bilemiyorum ben şahsen APU kullanmazdım.

Bilmem RX 550'den bahsediyorsun o kuracağın APU sistem bütçesi ile daha iyi şeyler de olabilir bilemiyorum ben şahsen APU kullanmazdım.
İkinci el almak istemiyorum, bir kez kazıklandım ve hatırladıkça sinirim bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı