54 bin TL laptop önerisi

Bütçe
55

Ardabaris

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
50
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Max 54 bin TL'ye kadar laptop bakıyorum. Önceliğim malzeme kalitesi ve ısınma sorununun olmaması. Aklımdaki cihazlar bunlar. Sizce hangisini almalıyım? Sebepleriyle açıklarsanız teşekkürler. Kendi önerilerinizi de yazın. (ltfn kelimesine izin vermiyor forum cümlem emrivaki anlaşılmasın)




 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığım Excalibur için yorumunuz nedir?
Fena değiller, bu sene termal padle gelmesi iyi olmuş, eksileri yine var. 135 watt crossload olması eksidir, onun dışında alınabilir ama Lenovo ya da Slayer varken ben tercih etmezdim.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Slayer x5t 5050 32 gb ram 1 tb ssd var bende gayet memnunum. Oyun bilgisayarı için gayet normal fam sesleri var. Soğutma konusunda aşırı memnunum. Stand dahi kullanmadan RDR veya Cyberpunk gibi oyunlardan çıktıktan 5-10 saniye sonra fan sesini kısıyor. Önceliğin nedir bilmem ama f/p açısından kesinlikle öneririm.
 
Slayer X5t 5050 32 GB RAM 1 TB SSD var bende gayet memnunum. Oyun bilgisayarı için gayet normal fam sesleri var. Soğutma konusunda aşırı memnunum. Stant dahi kullanmadan RDR veya Cyberpunk gibi oyunlardan çıktıktan 5-10 saniye sonra fan sesini kısıyor. Önceliğin nedir bilmem ama F/P açısından kesinlikle öneririm.

1-1.5 bin daha çıkılıp X7T 5060 modeli almak daha iyi olur.

 

Hocam o satıcı güven vermedi açıkçası. Hepsiburada'da da 58 bin TL çok yüksek benim için tercihim ya LOQ'ya da 5050 X5t olacak gibi duruyor. Eğer 55 k ya kadar başka öneriniz varsa mutlu edersiniz beni. Lenovo LOQ cihazlardaki anakart yanma sorunu da açıkçası beni kararsız bırakıyor düzgün cihaz yok şaka gibi :)

Güncel fiyat farklarına çok aşina değilim 2 ay önce almıştım ne kadar değişti bilmiyorum ama doğru olabilir. Ben 49k ya almıştım 5050'yi.

Şu anda 50 k hocam.

Slayer X5t 5050 32 GB RAM 1 TB SSD var bende gayet memnunum. Oyun bilgisayarı için gayet normal fam sesleri var. Soğutma konusunda aşırı memnunum. Stant dahi kullanmadan RDR veya Cyberpunk gibi oyunlardan çıktıktan 5-10 saniye sonra fan sesini kısıyor. Önceliğin nedir bilmem ama F/P açısından kesinlikle öneririm.

Hocam sizdeki laptopun iki farklı modeli var biri Ryzen 9 7845HX diğeri ise i5 13500HX hangisi daha iyidir? Isınma ve performans olarak.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • h1ve

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı