54 bin TL laptop önerisi

Bütçe
55
Hocam o satıcı güven vermedi açıkçası. Hepsiburada'da da 58 bin TL çok yüksek benim için tercihim ya LOQ'ya da 5050 X5t olacak gibi duruyor. Eğer 55 k ya kadar başka öneriniz varsa mutlu edersiniz beni. Lenovo LOQ cihazlardaki anakart yanma sorunu da açıkçası beni kararsız bırakıyor düzgün cihaz yok şaka gibi :)

Şu anda 50 k hocam.

Hocam sizdeki laptopun iki farklı modeli var biri Ryzen 9 7845HX diğeri ise i5 13500HX hangisi daha iyidir? Isınma ve performans olarak.
Bendeki i5 13500hx ve gayet iyi memnunum. Herhangi bir darboğaz yaşamadım. Oyundan oyuna ilgili grafik ayarlarını vs yaparsan yeterli oluyor. Açıkçası alırken tercihim Ryzen olurdu ama i5 13500hx benim için gayet yeterliydi. Eğer render alacaksan video editleyeceksen vs Ryzen 7845hx performans olarak daha iyi, sadece daha iyi soğutma ister. Dediğim gibi laptopun soğutması tatmin etti beni o yüzden Ryzeni tercih edersen de pişman olacağını sanmam. İkisi de HX olduğu için yüksek performans işlemcileri. Amacın oyun ve günlük kullanımsa i5'i de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.

Bendeki i5 13500hx ve gayet iyi memnunum. Herhangi bir darboğaz yaşamadım. Oyundan oyuna ilgili grafik ayarlarını vs yaparsan yeterli oluyor. Açıkçası alırken tercihim Ryzen olurdu ama i5 13500hx benim için gayet yeterliydi. Eğer render alacaksan video editleyeceksen vs Ryzen 7845hx performans olarak daha iyi, sadece daha iyi soğutma ister. Dediğim gibi laptopun soğutması tatmin etti beni o yüzden Ryzeni tercih edersen de pişman olacağını sanmam. İkisi de HX olduğu için yüksek performans işlemcileri. Amacın oyun ve günlük kullanımsa i5'i de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.
6k daha pahalı ryzen modeli sizce değer mi

6k daha pahalı ryzen modeli sizce değer mi
Dediğim gibi tamamen laptopu kullanma amacınıza bağlı, günlük kullanacağım oyun oynayacağım diyorsanız bence değmez. Render alacağım edit yapacağım mühendislik uygulamaları vs kullanacağım derseniz o zaman performans olarak Ryzen bir tık daha fazla işinizi görür diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı