54 bin TL'ye 4070s ve 7500F sistem nasıldır?

Bütçe
50-54 Bin TL

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  
Kendim bir süredir araştırıyorum. Sanırım bunlarda karar kıldım. Sebepleriyle açıklayacağım. Önerilerinizi ve görüslerinizi bekliyorum. Görüp de geçmezseniz sevinirim.

(Özelleştirmelerle bu seviyeye getirdim.)

Kasa:
  • INNO3D 4070s.
  • Ryzen 5 7500F.
  • BIOSTAR B650mt.
  • Kingston NV3 1TB.
  • Twinmos 16 GB 6000MHz CL36 (1x16)
  • Vento VG22a 650W FSP PSU.
  • Kasa toplamı 42 237 TL.

Klavye ASUS ROG STRIX Scope II RX red 3619 TL: Hot swap olması uzun ömürlüğünü arttırıyor. Sıvıya karşı dayanıklılığı önceki iki klavyem sıvı temasından bozuldu. O yüzden bu klavyeye bayıldım red switch istiyordum bir de.

Mouse VXE R1 2200 TL: Pro Logitech G PRO X Superlight 2 mousesini mediamarkta gördüm ve bayıldım ona benzemesi ve kalitesinden tercih edeceğim.

Monitör MSI MAG 256F 5655 TL: 24.5 inç ve renk kalitesine oranla en ucuz monitor rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynayacagim en ucuz 8+FRC bit monitor bu.

Düşünceleriniz neler? Görüp de fikriniz varsa boş geçmeyin. Benim için çok önemli. 1-2 güne alacağım.

50kydı bütçem 4K'yı ekstra arttırdım. 200-300 lira bile fazla olamaz.

(Moderatör için yanlışım varsa affola. Konu olarak doğru mu değil mi emin değilim)

Hocam attığınız sistem iyi değil site de güvenilir değil bence benim attığım alın.

Diğer arkadaşlarda onaylayacaktır onu almayın sakın.
55k'ya 7700xt nedir dostum?

Kendim bir süredir araştırıyorum. Sanırım bunlarda karar kıldım. Sebepleriyle açıklayacağım. Önerilerinizi ve görüslerinizi bekliyorum. Görüp de geçmezseniz sevinirim.

(Özelleştirmelerle bu seviyeye getirdim.)

Kasa:
  • INNO3D 4070s.
  • Ryzen 5 7500F.
  • BIOSTAR B650mt.
  • Kingston NV3 1TB.
  • Twinmos 16 GB 6000MHz CL36 (1x16)
  • Vento VG22a 650W FSP PSU.
  • Kasa toplamı 42 237 TL.

Klavye ASUS ROG STRIX Scope II RX red 3619 TL: Hot swap olması uzun ömürlüğünü arttırıyor. Sıvıya karşı dayanıklılığı önceki iki klavyem sıvı temasından bozuldu. O yüzden bu klavyeye bayıldım red switch istiyordum bir de.

Mouse VXE R1 2200 TL: Pro Logitech G PRO X Superlight 2 mousesini mediamarkta gördüm ve bayıldım ona benzemesi ve kalitesinden tercih edeceğim.

Monitör MSI MAG 256F 5655 TL: 24.5 inç ve renk kalitesine oranla en ucuz monitor rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynayacagim en ucuz 8+FRC bit monitor bu.

Düşünceleriniz neler? Görüp de fikriniz varsa boş geçmeyin. Benim için çok önemli. 1-2 güne alacağım.

50kydı bütçem 4K'yı ekstra arttırdım. 200-300 lira bile fazla olamaz.

(Moderatör için yanlışım varsa affola. Konu olarak doğru mu değil mi emin değilim)
Hazir sistem olmasi sart mi? Toplama olmuyor mu?

Son düzenleme:
Hocam attığınız sistem iyi değil site de güvenilir değil bence benim attığım alın.

Diğer arkadaşlarda onaylayacaktır onu almayın sakın.

Reklamınızı burada yapmayın donanım hakkında bilgiye sahibim kazık yemem kolay kolay iyi günler.

55K'ya 7700XT nedir dostum?

Hazir sistem olmasi sart mi? Toplama olmuyor mu?

Daha uyguna toplamanız mümkün gözükmüuor yapabiliyorsanız tabşkide atabilirsiniz.

Fakat ben kasayı 42 250ye toplsdim siz tum sistem fiyatina kasa toplamissiniz.

Ayrica.

Gamegarajda full+full 4070s ya da giris seviye 4070 Ti'lı bir sistem toplanabilir o fiyata.

Ben yanlis okumusum, kasa toplaminin ve ekipmanlarin ayri ayri hesaplandigi gozumden kacmis, kusura bakmayim. 4k daha dusurebilirim kasayi, yine de o hazir sistemden cok daha kaliteli olur ama yine de butcenizi zorlar muhtemelen.

Gamegarajda full+full 4070s ya da giris seviye 4070 Ti'lı bir sistem toplanabilir o fiyata
Evet de parcalar kalitesiz, sizce neden daha uyguna topluyorsunuz?

Size ya asiri pahali bir anakart ya da dandik bir anakart sectiriyor. Sectiginiz ram'in latency'si yuksek. Psu'lu kasalarina girmiyorum bile.

Ben yanlış okumusum, kasa toplaminin ve ekipmanlarin ayri ayri hesaplandigi gozumden kacmis, kusura bakmayim. 4K daha dusurebilirim kasayi, yine de o hazir sistemden cok daha kaliteli olur ama yine de butcenizi zorlar muhtemelen.

Toplama sisteme karşı değilim fakat tek tek alım yerine binlerce aldığı için firmalar tek tek toplamadsn cok daha ucuza mâl edebiliyorlar yani coğu zaman tek tek toplamak hazır sistemden daha pahalıdır.

Ben yanlış okumusum, kasa toplaminin ve ekipmanlarin ayri ayri hesaplandigi gozumden kacmis, kusura bakmayim. 4K daha dusurebilirim kasayi, yine de o hazir sistemden cok daha kaliteli olur ama yine de butcenizi zorlar muhtemelen.

Size ya aşırı pahali bir anakart ya da dandik bir anakart sectiriyor. Sectiginiz RAM'in Latency'si yuksek. PSU'lu kasalarina girmiyorum bile.

6CL hayati bir öneme sahip değil PSU'lu kasalarına girmiyorum ifadesi çok yanlış benim seçtiğim kasada FSP'nin psusunu kullanıyor aigoda kötü değil kimi zaman büyük markalarada PSU üretmişliği vardır C4 satmıyorlar ayrıca gamegarajda yanlışım yoksa psudsn kaynaklı sistem bileşenlerine zarar gelirse değişimini bizzat kendileri yapıyor anakarttan kısılmış doğru ama birebir aynı bileşenleri toplasanız bile yine de kârdasınız ki isterseniz seçenek olarak en iyi sitelerden beğenmezseniz ekstra para vererek upgrade etmeniz mümkün fakat bazıları kampanya kapsamından çıktığı için çok pahalıya upgrade edebildiğiniz durumlarlada karşılaşıyorsunuz sonuç olarak elinizde düzgün bir sistem piyasa fiyatının altında satilıyor.

Son düzenleme:
Neyse siz benim yazdiklarimi goz ardi edin. Hunter 7A o fiyat bandinda en cok onerilen hazir sistemlerden biri, bunu biliyorum.

Ucuza mal etmiyorlar, kaliteden odun veriyorlar. Sectikleri anakartlarin VRM'leri genelde sikintili oluyor örneğin. Hazir sistemlerde hep b650m-r veya k kullaniyorlar, globalde hicbir incelemesi yok. Nedense hep hazir sistemlerde var ve asus prime b650 serisinin cok sikintili olduğu asikar.

Umarim sikintisiz ve memnun kaldiginiz bir alisveris yaparsiniz, laf kalabaligi ettim.

Ne laf kalabalığı, estağfurullah, seviyeli şekilde konuşuyoruz. Sizin de yazdıklarınız için teşekkür ederim. Bütçem olsa tabii ki de dediğiniz şekilde toplar ya da daha iyi bir hazır sistem bakardım. Başka önerileriniz varsa dinlemek isterim. Anakartların VRM bazlı sorunlarından haberim yoktu, öğrenmiş oldum. Bir yandan da iyi Sosyaller hocam. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Neyse siz benim yazdiklarimi goz ardi edin. Hunter 7A o fiyat bandinda en cok onerilen hazir sistemlerden biri, bunu biliyorum.

Ucuza mal etmiyorlar, kaliteden odun veriyorlar. Sectikleri anakartlarin VRM'leri genelde sikintili oluyor örneğin. Hazir sistemlerde hep B650M-R veya k kullaniyorlar, globalde hiçbir incelemesi yok. Nedense hep hazir sistemlerde var ve ASUS Prime B650 serisinin cok sikintili olduğu asikar.

Umarim sikintisiz ve memnun kaldiginiz bir alisveris yaparsiniz, laf kalabaligi ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı