5400RPM 2TB vs 7200RPM 1TB


Piyasada anlık olarak en uygunu bu sanırım. Peki buna uygun bir hdd yuvası/aparatı önerir misiniz laptopun içine monte edeceğim.
Evet hocam alınabilir.

5400RPM yavaş olduğu icin yapmak istediğiniz işleri daha uzun sürede bitirirsiniz. 5400RPM güncel oyunlarda yetersiz. Oyunlarda anlık drop ve harita yüklenmemesi gibi durumlara yol açabilir.
PS4'de kullanıyorum sorun yok :)
 
Arkadaşlar son olarak HDD'yi laptopun içine takmak için aparata/yuvaya ihtiyacım var ama bulamadım bir türlü. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığım tarz ürünü bir türlü bulamadım. Sanırım Türkiye'de yok. Bu attığın DVD'den çevirme olduğu için olmuyor. Ayrıca benim laptopun kasasına sığmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Laptopta HDD için boşluk bırakmışlar ama yuvası yok. Yani HDD'yi takabilirim ama sabitleyemiyeceğim için sağlıklı olmayacaktı. Aradığım aparat tam olarak bu ama çok pahalı. Başka bir çözüm yolu bulmam lazım. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta HDD için boşluk bırakmışlar ama yuvası yok yani HDD'yi takabilirim ama sabitleyemiyeceğim için sağlıklı olmayacaktı. Aradığım aparat tam olarak bu ama çok pahalı. Başka bir çözüm yolu bulmam lazım. Teşekkürler.

Hocam HDD'yi harici olarak takın. Aparatı var. 250 TL civarı.
 

Geri
Yukarı