55.000-60.000 TL'ye hazır sistem önerisi

PULSAR RTX - Game Garaj bu sitedeki peşin fiyatına 6 taksit cazip geldi bu sistem üzerinde yapılabilecek parça değişiklikleri nelerdir? Sizce? TwinMOS marka güven vermedi pek.

Bir de sizce 5070 ve 9070XT arasında hangisini tercih etmeliyim? AMD RX 6600 kullanıyorum şu anda ve AMD driver sorunlarından çok problem çektim. AMD tarafı korkutuyor 9000 serisinde problemler çözülmüş mü?
 
9070XT varken kimse 5070 almaz ve 9600X yerine R7 7700 kullanılmalı.
Hocam arada 8000 TL fiyat farki var, 9070 xt zaten daha guclu ona bisey diyen yok. Arkadas 5070 veya 9070 xt li sistem onerisi istedigi icin 5070 koydum. Yoksa sistemin genel parca kalitesini dusurup ekran kartina verilebilir o ekstra 8000 TL
 
Değiştirme imkanı olanlardan hangisini önerirsiniz?
Hocam ramdeki degistirme seceneklerinin hicbiri guzel degil, direkt olarak 0 ram alip takmaniz daha iyi

sogutucu da keza ayni sekilde, sogutucu icin de gecerli.

Eger bu sistemi alacaksaniz 6k ekstra ram + sogutucu masrafiniz cikar. Asla alinmaz bu sistem
 
Estağfurullah, güzel sözleriniz için teşekkür ederim hocam 🙏🏻. Gayet güzel bir sistem. RAM X2 yapılsın sadece.

Hocam 9070XT ekran kartı nasıl olmuş sizce? Şu an AMD RX 6600 kullanıyorum ve sürücülerinden çok çektim. Ondan NVIDIA sistemlere daha sıcak bakıyorum. 9000 serisinde bu problemler çözülür mü sizce?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı