Saolun.Z590 ya da Z690 olmalı, Intel anakart modelleri hakkında pek bir bilgim yok.
Sağ olun.
@NoxyOfficial
Attığım sistemdeki anakartı değil bu anakartı alın, gayet güzel bir sistem olacaktır.
Hocam,ben teşekkür ederim.Benim için çok güzel bir deneyim oldu,ayrıca bir kaç şey de kattım kendime.Teşekkür ederim hocam. Hepsini not edip paramı tamamlayınca alacağım.
MSI 650 W MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI 650 W MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI 650 W MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.590,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerebileceğiniz bir kasa var mı hocam?Bu kasada bulunan PSU da değişmeli, 800 Watt falan olmalı minimum. 650 Watt çok düşük kalır böyle bir sisteme.
Sizede sorayım hocam.Hocam,ben teşekkür ederim.Benim için çok güzel bir deneyim oldu,ayrıca bir kaç şey de kattım kendime.
Hayırlı kullanmalar
Model olarak değil de marka olarak önerebilirim, siz bakıp beğenirseniz daha iyi olur. Lian Li iyidir, Cooler Master'ın da büyük güzel kasaları var fiyatı dert etmezseniz.Önerebileceğiniz bir kasa var mı hocam?
Sağ olun.
@NoxyOfficial
Attığım sistemdeki anakartı değil bu anakartı alın, gayet güzel bir sistem olacaktır. Yaklaşık 50K'ya denk geliyor.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr Intel i9-12900K On Altı Çekirdek 3.20 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i9-12900K On Altı Çekirdek 3.20 GHz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.315,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com XPG Core Reactor 850W 80 Plus Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG Core Reactor 850W 80 Plus Gold Tam Modüler Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Crucial Ballistix RGB 32 GB (2x16) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K16G32C16U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix RGB 32 GB (2x16) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K16G32C16U4BL Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.848,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 55600TL tutuyor bu sistemi toplayabilirsin.Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Paranızı biriktiricekseniz 4000 serisini beklemenizi öneririm.