55.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
55000

atilla5202

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Çok yakın zaman yeni bir sistem almayı planlıyorum. Hazır bir sistemin üzerine ufak değiştirmeler yaparak aşağıda görselini paylaşacağım sistemi almayı düşünüyorum. Daha çok oyun oynayan biriyim ona göre tavsiyeleriniz nelerdir? Okumak isterim.
Not: Wi-Fi'li anakart gerekiyor.
Bütçemin sonu 55k daha fazla aşamam maalesef.
Sistemin fotoğrafı ektedir.
Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    163,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Çok pahalı. Çok daha iyisi toplanabilir daha ucuza. 55K'ya göre bir sistem atayım.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C6849PFR

Aslında Wi-Fi'lı anakart zorunlu olmasa B650M PG Riptide seçecektim fakat zorunluymuş. Bütçeyi de çok zorlamazdı. 800TL falan fark var. Montajı da dahil olsun diye Sinerji'den topladım. Yoksa daha ucuza toplanır bu sistem.

Attığınız sistemi de paramparça eder. Çok daha üst seviye parçalar var. Oyun, render performansı vs. açısından da yine çok daha iyi. En iyi oyun işlemcisi var zaten.

Son düzenleme:

SSD'yi 1 TB yapın ekran kartının serisini değiştirebilirsiniz.

çok pahalı
şu sitede işlemciyi 7800x3d yapınca bile 36k tutuyor sıvı soğutmalı 1tb ssdli bir sistem

(evet sistemde kartı kaldırmışlar görmemişim)

Son düzenleyen: Moderatör:

Wi-Fi anakart olarak ASRock A620M Pro RS Wi-Fi modelini öneririm. Uygun fiyata iyi anakart. Bu sistem bu şekilde pahalı. Bu bütçede daha iyi bir tane toplanabilir. 7800x3D gibi bir işlemci olabilir mesela.

bir hata falan oldu heralde ben baktığım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…