teşekkürler tavsiyen için aslında nvidia almak istiyordum o yüzden sanki fiyat farkının temeli oradan oluşuyor gibi. ama çok anlamıyorum açıkçası yani. Bu arada nvidia olmasını istemem işim gereği. Nvidia vRAM'leri ile güçlü yapay zeka modellerini kullanıyoruz. Normalde hep çalıştığım şirketimin sunucularına bağlıyım ama 12 gb vRAM ile küçük çaplı çalışmalar yapabiliyor olacağım.Alınmaz. Çok pahalı. Çok daha iyisi toplanabilir daha ucuza. 55K'ya göre bir sistem atayım.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C6849PFR
![]()
Patriot Viper Venom 32GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram AMD EXPO
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili Intel XMP 3.0 ve AMD EXPO desteklidirwww.qp.com.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Aslında Wi-Fi'lı anakart zorunlu olmasa B650M PG Riptide seçecektim fakat zorunluymuş. Bütçeyi de çok zorlamazdı. 800TL falan fark var. Montajı da dahil olsun diye Sinerji'den topladım. Yoksa daha ucuza toplanır bu sistem.
Attığınız sistemi de paramparça eder. Çok daha üst seviye parçalar var. Oyun, render performansı vs. açısından da yine çok daha iyi. En iyi oyun işlemcisi var zaten.
Alınmaz. Çok pahalı. Çok daha iyisi toplanabilir daha ucuza. 55K'ya göre bir sistem atayım.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/C6849PFR
![]()
Patriot Viper Venom 32GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram AMD EXPO
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili Intel XMP 3.0 ve AMD EXPO desteklidirwww.qp.com.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Aslında Wi-Fi'lı anakart zorunlu olmasa B650M pg riptide seçecektim fakat zorunluymuş. Bütçeyi de çok zorlamazdı. 800TL falan fark var. Montajı da dahil olsun diye Sinerji'den topladım. Yoksa daha ucuza toplanır bu sistem.
Attığınız sistemi de paramparça eder. Çok daha üst seviye parçalar var. Oyun, render performansı vs. açısından da yine çok daha iyi. En iyi oyun işlemcisi var zaten.
Hocam ben de böyle bir kasa toplamak istiyorum. Eksiği gidiği var mı? Daha iyi bir fiyata benzeri toplayabilir miyiz?
Hocam hem Wi-Fi'lı bir anakart hem 7800x3D hem de daha iyi bir ekran kartıyla daha üst seviye bir SSD olan KC3000 var attığım sistemde. PSU ve kasa olarakta daha iyi.Hocam ben de böyle bir kasa toplamak istiyorum. Eksiği gidiği var mı? Daha iyi bir fiyata benzeri toplayabilir miyiz?
Sebep?7600X yerine varsa 7600 tercih edilebilir.
Hocam hem Wi-Fi'lı bir anakart hem 7800x3D hem de daha iyi bir ekran kartıyla daha üst seviye bir SSD olan KC3000 var attığım sistemde. PSU ve kasa olarak da daha iyi.
Sebep?
Kendi konunuzu açın hocam. Bütçe farklıysa çoğu şey değişebilir. Bu arada ben sizi konu sahibi sandım. Wi-Fi'lı anakart lazım değilse B650M PG Riptide seçilebilir attığım sistemdeki özelleştirmelerden.Peki ekran kartını NVIDIA olarak değiştirsek sizin attığınız sistemde.
Sebep?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.