eaN
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Notebook: Monster ABRA A5 V17.2
İşlemci: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H
Ekran Kartı: RTX 3050Tİ
Ram: 16GB
Disk: 500GB m2 SSD - 256GB James Donkey 2.5" SSD
İşletim sistemleri : Windows 11 Pro
55.000 TL civarı bütçem var, sadece kasa toplanacak. Bilgisayarı hem oyun hem de yazılım geliştirme için kullanacağım. Çözünürlük ve FPS tarafında çok bilgili değilim; bu bütçeye göre ekran kartı ve işlemci tarafında maksimum mantıklı performansı hedefliyorum. AMD/Intel veya NVIDIA/AMD tercihim yok. Uzun ömürlü ve yükseltmeye açık, F/P oranı yüksek bir sistem önerisi istiyorum. Kasa boyutu ve RGB gibi detaylar önemli değil, önceliğim sessiz çalışan ve sıcaklık değerleri sağlıklı bir sistem olması.
Bu şartlara göre parça listesi veya alternatifli sistem önerirseniz çok sevinirim. Aşağıdaki bağlantıda olan sistem için düşünceleriniz nelerdir? Taksit, kampanya, indirim gibi şeylerle pek aram yok, bu konuda bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 55.000 TL.
Bu şartlara göre parça listesi veya alternatifli sistem önerirseniz çok sevinirim. Aşağıdaki bağlantıda olan sistem için düşünceleriniz nelerdir? Taksit, kampanya, indirim gibi şeylerle pek aram yok, bu konuda bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 55.000 TL.