gokalpv2
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GTX 1050, i5 9300h, 8x2 16gb ram, 480gb ssd
- Meslek
- lise öğrencisi
Evet arkadaşlar, ailemden de izin almış bulunmakla birlikte eski laptopumu satıp yeni bir sistem dizeceyim bu ay içinde. %80 olarak CS oynuyorum ve profesyonel arenaya çıkmaya çalışıyorum onu belirtmeden geçmeyelim, bu sistemin bana CS de en azından 360FPS stabil verebilecek durumda olduğunu düşünüyorum. Kendim bir şeyler topladım;
kasa/psu anakart
sıvı soğutucu ssd ram
işlemci ekran kartı
Sistemim hem yeni nesil olsun hem de ileriye dönük olsun istiyorum. Şu an ailemin parası ile topluyorum sistemi fakat kendi paramı kazandığımda ise işlemciyi yükseltip 9800x3D takmak gibi bir fikrim var o yüzden 360mm bir sıvı soğutucu aldım ve anakartı B840 seçtim. Toplamak isteidğim sistemde herhangi bir sorun varsa yazabilirsiniz parçaları değiştireceğim.
kasa/psu anakart
sıvı soğutucu ssd ram
işlemci ekran kartı
Sistemim hem yeni nesil olsun hem de ileriye dönük olsun istiyorum. Şu an ailemin parası ile topluyorum sistemi fakat kendi paramı kazandığımda ise işlemciyi yükseltip 9800x3D takmak gibi bir fikrim var o yüzden 360mm bir sıvı soğutucu aldım ve anakartı B840 seçtim. Toplamak isteidğim sistemde herhangi bir sorun varsa yazabilirsiniz parçaları değiştireceğim.
Son düzenleme: