Ben olsam gidip kasayı rastgele bir markadan almazdım benim attığımda PSU 750W.
Ne rastgele markası. Burada sistem önerenlerin %95'i Zotac Galax falan öneriyor. Sırf adı var diye daha pahalıya almaya gerek yok.
Ben olsam gidip kasayı rastgele bir markadan almazdım benim attığımda PSU 750W.
Ne rastgele markası. Burada sistem önerenlerin %95'i Zotac Galax falan öneriyor. Sırf adı var diye daha pahalıya almaya gerek yok.
Sen benim attığımdan şaşma kardeşimArkadaşlar, 50k hazır sistem için, 5K da monitör için bütçem var. Uzun süre idare edecek bir sistem önerebilir misiniz?
Kasayı rastgele bir markadan almazdım.
Adam sırf ASUS diye fazla para verdirecek konu sahibine. Ee full ASUS sonra ne olduVento rastgele değil gayet iyi bir markadır. Ayrıca rastgele bir marka olsa @584297 hocam değiştirmesini önerirdi.
2. El çok al sat yaptım asus ve msi sistemler çok daha çabuk gidiyorAdam sırf ASUS diye fazla para verdirecek konu sahibine. Ee full ASUS sonra ne oldu![]()
Enayi çok olduğundandır. Ayrıca sıvı soğutma ekle demişsin gerek yok. Hava sogutma işini görür. Boş masrafa hiç gerek yok kanka.2. El çok al sat yaptım asus ve msi sistemler çok daha çabuk gidiyor![]()
Kankam bende anlamıyorum genel olarak hep asus tercih ediyorlar alanlar, satarken kolay olur diye söyledim. bende şuan zotacta asusta var çok takıntı yapan biri değilim ancak arkadaş ilerde satmak isterse asus diye tercih edenler çok oluyorEnayi çok olduğundandır. Ayrıca sıvı soğutma ekle demişsin gerek yok. Hava sogutma işini görür. Boş masrafa hiç gerek yok kanka.
Bizim milletin boş hurafeleri işteKankam bende anlamıyorum genel olarak hep asus tercih ediyorlar alanlar, satarken kolay olur diye söyledim. bende şuan zotacta asusta var çok takıntı yapan biri değilim ancak arkadaş ilerde satmak isterse asus diye tercih edenler çok oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.