- RAM
- GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4
- SSD veya HDD modeli
- GoodRam 512GB PX500 NVMe
- Ekran kartı
- Asus GeForce RTX 3060 Dual O8G 8GB GDDR6 128 Bit
- Anakart
- Asus Prime B550M-K
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600
MODULE_NAME: cm11264
IMAGE_NAME: cm11264.sys
| Name: | cm11264.sys |
| Info: | C-Media USB Audio Driver |
Mon Dec 23 07:10:43 2013
Asus Xonar U3 bağlı kullanıyorum. Sürücüsü Windows 10 kalmış. Windows 11 bulamadığımdan böyle kullanıyorum. İlk kez mavi ekran hatası verdi.İlk defa gördüğüm bir sürücü.
Rich (BB code):MODULE_NAME: cm11264 IMAGE_NAME: cm11264.sys
Name: cm11264.sys Info: C-Media USB Audio Driver
Ses kartı şeklinde bir şey mi takılı bilgisayara? Sebep ondan kaynaklanıyor. Sürücüsü de bayağı eski, zannımca eski bir cihaz.
Rich (BB code):Mon Dec 23 07:10:43 2013
ASUS Xonar U3 bağlı kullanıyorum. Sürücüsü Windows 10 kalmış. Windows 11 bulamadığımdan böyle kullanıyorum. İlk kez mavi ekran hatası verdi.
Aslın da aklıma gelmişti. Bu kadar etki edeceğini düşünmedim. Asus arayıp, bilgi almalı. Windows 11 uyumu ne olacağına dair. İlginiz için çok teşekkürler.Mavi ekranlar sık olursa çözüm de sebep de belli. Gerisi sana kalmış.
Aslın da aklıma gelmişti. Bu kadar etki edeceğini düşünmedim. ASUS arayıp, bilgi almalı. Windows 11 uyumu ne olacağına dair. İlginiz için çok teşekkürler.
Tahminen atmaz gibi duruyor ama 10 çalışan yazılım 11 nasıl çalışmıyor o kısmı garip. Söz de 11 makyajlanmıştı.Windows 10 sürücüsünün 8.1 ile bile uyumlu çalışabildiği kadar eski bir cihaz. ASUS o cihaza yeni güncelleme atmaz gibi duruyor.
Sürücüyü kuruyor onda sıkıntı yok. Tek sıkıntılı noktası ürünü bulamıyor hata veriyor. Çalışmaya devam ediyor. Sorun da orada başlıyor.. Tahminen mavi ekrana düşüren de o hatadan kaynaklı.Aslında dediğin doğru ama cihazın çıkan son sürümü bile 10 yıllık neredeyse. Windows 10 ya da daha eski bir sürüme ait uyumluluk moduyla çalıştırmayı da deneyebilirsin.
Sürücüyü kuruyor onda sıkıntı yok. Tek sıkıntılı noktası ürünü bulamıyor hata veriyor. Çalışmaya devam ediyor. Sorun da orada başlıyor.. Tahminen mavi ekrana düşüren de o hatadan kaynaklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.