55-60 arası TYT netleri nasıldır?

Lydranx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 11.sınıfım. TYT netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit Karma bry yayınlarından 55 net yaptım.
Bu netler nasıldır? Sayısal 17k yapabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Denemelerin zorlukları nasıl bilmiyorum ama hiç çalışmadığınız halde 60 net baya iyi, demek ki temeliniz sağlam. Üstüne güzel bir çalışmayla -hele bu yaz- çok iyi netlere ulaşabilirsiniz. Yine de AYT daha önemli unutmayın.

Denemelerin zorlukları nasıl bilmiyorum ama hiç çalışmadığınız halde 60 net baya iyi, demek ki temeliniz sağlam. Üstüne güzel bir çalışmayla -hele bu yaz- çok iyi netlere ulaşabilirsiniz. Yine de AYT daha önemli unutmayın.
Çok Teşekkürler Hocam, Eylül Ayının sonuna kadar TYT bitirmeyi düşünüyorum. Şubat Ayının sonuna kadar da AYT Bitirmeyi umuyorum. Peki 17K yapabilir miyim ? Yani olabilir mi ?

@Lydranx Düzgün bir çalışmayla neden olmasın. Ama 17 bin gibi sabit bir değer vermeyin, belki istediğiniz bölüm 10 bine çıkacak ya da 25 bine düşecek belli olmaz.
Siz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın, hep daha yukarıyı hedefleyin.

Ek olarak Matematiğe de her zaman için gereken önemi fazlasıyla gösterin. Hangi alan olursanız olsun sınavı kazandıran büyük etkenlerden. TYT'de de Matematik soruluyor sonuçta.

Gerçekçi bakmak gerekirse 165 dakikada 55-60 net çok fazla sayılmaz ama kötü de değil ebette. Bu netleri sadece 9. ve 10. sınıfta çalışıp 11. sınıfta özel bir TYT çalışması yapmayan birisi eski sınav süresinde de (135 dakikada) yapabiliyordu. Tabii pandemiden dolayı da etkilenmiş olabilirsiniz, kötü değil dediğim gibi bence.

Çalıştıktan sonra iyi bir derece yapmamanız için hiçbir sebep yok zaten önünüzde zaman var. 17K'ya girmek için ömür çürütmeye gerekmiyor.

Temelin sağlam gözüküyor. Yazın TYT konularını adam gibi bitirirsin, problem paragraf çözersin düzenli olarak. Üstüne de 11'i tekrar edip iyice yalayıp yutarsın konuları. 12. sınıfa TYT konuları bitmiş halde ve 11. sınıftan hiç eksiğin olmadan bomba gibi girersin. Yazı verimli kullanırsan ekim gibi tytden sadece deneme çözersin (konuları tekrar etmeyi unutma) ve 90'ı falan görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı