60-67 TYT netleri nasıldır?

@KiloZuluSierra
Profil mesajı banım var. Kusura bakma.

TYT Feni şuan bitirmen şahane olmuş. Netlerin çok iyi. 66'ya takılma, bizim de patates olduğumuz sınavlar oluyordu. Dandik yayın olabiliyor arada. Artık yapman gereken Matematiği 40'a oynamak, Türkçe'yi de 40'a oynamak. Onları yaptığın sürece +100'ü devirmeye yaklaşırsın.

AYT kitabı 11 kitabı, bunun bir farkı yok. 12 konuların daha başlamadı sanırsam. Eksiklerini kapatmayı bırak 11 Fen'i tekrar etmek için bile sezon başlayana kadar upuzun bir zamanın var. Ben olsam 11 Fen tekrarı yapardım. AYT Matematikte eksiğin de varsa ona göre çalış, ekleme yap çalışmalarına. Eksikler tekrar yaptığında kapanır diye düşünüyorum. Şuan durumun çok iyi ciddi söylüyorum, 85 net şu zamanlarda enfes. AYT Çalışmalarına erkenden başlaman da seni arkadaşlarının 10 adım ilerisine atar. Stresin azalır, kafa rahat verimli çalışırsın. Türev ve İntegral işleyene kadar öteki konuların inciğini cıncığını çıkar, Türev ve İntegrali adam gibi bitirir bitirmez AYT Mat denemelerine yumul. Tabi bu dediğime çok var daha.

Öncelikle sorun değil abi, aslında ben de buraya yazacaktım ama konudan bağımsız olur diye yazmamıştım fakat çokta bağımsız değil aslında.
Evet, okul bittiğinde tyt netlerim düşük kalır diye korkuyordum ama öyle olmadı. Çalışmalarım hakkını verdi, en azından 80 barajını geçtim.
Seninle ilk konuştuğumuzda da tyt matematik net aralığım 26-32 demiştim hatırlarsan. Branş denemeleri çözmeme rağmen(haftada 2-3) o net aralığım değişmedi hala 26-32 net yapıyorum. Ama değişen şu oldu, o zamanlar 85 dakikada o netleri yapıyordum şimdi ise 70-72 dakika da. Kısacası hızlandım ama matematik netlerimde bir artış olmadı son zamanlarımda. Bu biraz kafama takıldı.
Evet,12 konuları daha başlamadı. Dershanem 15 ağustosta başlayacak. Sanırım ilk başta 9-10 yani tyt tekrarı yapıp hemen ayt'ye başlayacaklarmış (hem 12 konuları hem de 11 tekrarı şeklinde).
Dediğim gibi şu anlık tyt çalışmalarımı bayağı bir yavaşlatıp ayt'ye geçtim. Dershane başladığında dediğim gibi onlar ilk etapta tyt başlayacaklar. Ben ise o sırada 11 tekrarı yapacağım. Dershanede de tyt dinlerim. Tyt açısından tekrar olur.
Ayt çalışmalarımda ise :
Matematik: Apotemi, analitik ve trigonometri fasikülü + 11.sınıftan kalan kitaplarım
(Analitik, olasılık hariç büyük ölçüde hatırlıyorum.)
Fizik: 11.sınıftan kalan kitaplarım+ Hız ve renk ayt soru bankası
(Özellikle Newton hareket ve atışlar tekrarı yapmam lazım)
Kimya: 11.sınıftan kalan kitaplarım + Bilgi sarmal ayt soru bankası
( Hız denge enerji sağlam, Özellikle Gazlar ve dengeye (kçç kısmına sadece) bakmalıyım.)
Biyoloji: Apotemi sistemler+ Dr.Biyoloji ayt soru bankası
(Sistemleri baştan sona tekrar ederim, detayları unutmuşum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı