Direkt elindekini çıkarıp bunu alabilirsin aslında. Tek kötü kısmı RAM 8x2 geliyor ve RAM fiyatları da malum. Soğutucu olarak elindeki çok daha iyi tabii.
Yani kasa, PSU, Cpu soğutucu, SSD sadece bunlar bile yaklaşık 10bin TL civarı tasarruf sağlar kalan parçaları da tek tek satılabilir diye düşünüyorum.
Direkt elindekini çıkarıp bunu alabilirsin aslında. Tek kötü kısmı RAM 8x2 geliyor ve RAM fiyatları da malum. Soğutucu olarak elindeki çok daha iyi tabii.
Yani kasa, PSU, CPU soğutucu, SSD sadece bunlar bile yaklaşık 10bin TL civarı tasarruf sağlar kalan parçaları da tek tek satılabilir diye düşünüyorum.
Hazır sistemlere bakıyorum şuanda sitelerde, özelleştirerek bakıyorum. bazı parçalar hoşuma gitmediği için daha iyisini seçmeye çalışıyorum ortalam 60-65k arası çıkıyor fiyatlar. Yarın ki Incehesap indirimine bakıcam mantıklı bir hazır sistem olursa direkt satın alabilirim.Tam olarak fikriniz ne hazır almaya nasıl bakıyorsunuz? Kasım ayının başında düşünseydiniz bu durumu her indirimde 1 parça alırdınız aslında ama kasım bitti sayılır indirimlerde bitiyor yavaş yavaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.