55 bin TL iPhone önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

honorun kamerayı beğenmedim ama samsungun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum aklıma yattı gibi

honorun kamerayı beğenmedim ama samsungun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum aklıma yattı gibi
ve fark ettiğim kadarıyla honor aşırı yakını ve aşırı uzağı çekme konusunda iyi sadece

Öncelikle selam 55k kadar bütçem var güncel olarak S21 FE kullanıyorum ve IPhone'a geçmek istiyorum. Bu yılda hangi iPhone alınır? iPhone dışı önerisi olan varsa yazabilir. (illa 50k üstü olmak zorunda değil.)

Önceliğiniz nedir? (Performans, kamera, oyun vb.)

İllaki Apple bakılıyorsa sıfırda düz 16 güzeldir, ama ikinci el de olabilir diyorsanız 15 Pro da bulunabilir.

İllaki Apple bakılıyorsa sıfırda düz 16 güzeldir, ama ikinci el de olabilir diyorsanız 15 Pro da bulunabilir.
hocam 16 bütçeyi biraz aşıyor. ikinci ele de güvenmiyorum. Düz 15 mantıklı mıdır?

hocam 16 bütçeyi biraz aşıyor. ikinci ele de güvenmiyorum. Düz 15 mantıklı mıdır?
yoksa ikinci el e güvenip 14 pro bulabilir miyim?

Öncelikle iPhone tarafında 2. el olarak 14 Pro veya 15 Pro en iyi seçenek olur. 256 GB de bulursunuz. Şu an piyasada çok temizleri mevcut. 14 Pro, her yönden düz 15'ten iyiyken düz 16'dan bile birçok yönden iyi cihazdır. 15 Pro ise düz 16'dan her yönden iyi cihaz zaten.
Sıfırda ısrarcıysanız düz 15 yerine düz 16 seçmek daha mantıklı olur. Sebebi ise 16'da 2 yıl daha yeni işlemci var ve 2 GB RAM fazlası var 15'e göre. Önümüzdeki günlerde ülkemize de gelecek yapay zeka iPhone 15'e gelmeyecek bu sebepten. Kaldı ki uzun vadede 2 yıl daha uzun güncelleme ömrü alacaktır düz 16. Telefonu alıp 2-3 sene sonra satarım derseniz düz 15 de bugünden mantıklıdır eğer yapay zekayla işiniz yoksa. 3,4 veya daha fazla kullanacaksanız dediğim gibi 16 olmalı bu cihaz.

15 pro ve üzeri cihazlar güncel olacak bi sonraki ios güncellemesiyle. yapay zeka alacaklar.

15 pro ve üzeri cihazlar güncel olacak bi sonraki ios güncellemesiyle. yapay zeka alacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı