ahmetgirgin
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar herkese.
İki gün sonra üniversiteye başlayacağım için bir laptop arıyorum. Geç kaldığımın farkındayım, bir takım aksaklıklar yaşadım. Sürem çok kısıtlı olduğu için mağazadan almam lazım. İki laptop arasındayım şuan. Farklı tercihiniz varsa açığım. Solidworks kaldırması çok önemli. Bu yüzden 32 GB RAM olmasını tercih ederdim. Oyun çok önemli değil ama kaldırabilse hoş olurdu. Bu yüzden kararsız kaldım.
Şimdiden teşekkürler.
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
İki gün sonra üniversiteye başlayacağım için bir laptop arıyorum. Geç kaldığımın farkındayım, bir takım aksaklıklar yaşadım. Sürem çok kısıtlı olduğu için mağazadan almam lazım. İki laptop arasındayım şuan. Farklı tercihiniz varsa açığım. Solidworks kaldırması çok önemli. Bu yüzden 32 GB RAM olmasını tercih ederdim. Oyun çok önemli değil ama kaldırabilse hoş olurdu. Bu yüzden kararsız kaldım.
Şimdiden teşekkürler.
ASUS S5406SA-QD204W Vivobook S 14/Core Ultra 7 258V/32 GB RAM/1 TB SSD/14" OLED/W11 Laptop Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS S5406SA-QD204W Vivobook S 14/Core Ultra 7 258V/32 GB RAM/1 TB SSD/14" OLED/W11 Laptop Siyah fiyatı ve özelliklerini incele
HP Victus/ Intel Core i7-240H/ 16 GB Ram/ 1 TB SSD/ RTX 5060/ 15.6"/ W11/ Laptop Mika Gümüş BV7W9EA Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Victus/ Intel Core i7-240H/ 16 GB Ram/ 1 TB SSD/ RTX 5060/ 15.6"/ W11/ Laptop Mika Gümüş BV7W9EA fiyatı ve özelliklerini inc