55 bin TL laptop önerisi

ahmetgirgin

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese.
İki gün sonra üniversiteye başlayacağım için bir laptop arıyorum. Geç kaldığımın farkındayım, bir takım aksaklıklar yaşadım. Sürem çok kısıtlı olduğu için mağazadan almam lazım. İki laptop arasındayım şuan. Farklı tercihiniz varsa açığım. Solidworks kaldırması çok önemli. Bu yüzden 32 GB RAM olmasını tercih ederdim. Oyun çok önemli değil ama kaldırabilse hoş olurdu. Bu yüzden kararsız kaldım.
Şimdiden teşekkürler.

Normal kullanımda pili 4 saat gider diye düşünüyorum. Düşük parlaklık, 60Hz, klavye ışığı kapalı vb. yaparsanız 7 saati görebilir.
Mağaza olması gerektiğini sonradan gördüm.
Sorun yok hocam. Zaten ben de gördüm bunun bir üst modelini. 5070 olan. Şimdi bir daha düşünüyorum da 1 hafta beklesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Okulun da bilgisayar laboratuvarı var her zaman sonuçta.

Sorun yok hocam. Zaten ben de gördüm bunun bir üst modelini. 5070 olan. Şimdi bir daha düşünüyorum da 1 hafta beklesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Okulun da bilgisayar laboratuvarı var her zaman sonuçta.

GameGaraj en iyi tercih olurda sizin için hocam. 1 hafta sürmez hem kargo.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 5070 versiyonu.
Dakika 57 de pil süresinden bahsediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı