Bilgisayar mühendisliği okuyorum. 55 bin TL bütçem var, uzun yıllar beni götürsün istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Daha iyi bir öneriniz varsa önerilerinize de açığım.
Ram 32 GB tercih edin bence.Bilgisayar mühendisliği okuyorum. 55 bin TL bütçem var, uzun yıllar beni götürsün istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Daha iyi bir öneriniz varsa önerilerinize de açığım.
Bu ikisi arasında ben msi tercih ederim fakat, bana katılmayanlar olacaktır ama laptop fiyat performans ürünü gibidir öyledir hatta. Hem taşınabilir, hem oyun oynatır, hem yatakta film izlersin, hem dizüstü kullanırsın. Benim önerim bu fiyata bilgisayar olacaktır.Bilgisayar mühendisliği okuyorum. 55 bin TL bütçem var, uzun yıllar beni götürsün istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Daha iyi bir öneriniz varsa önerilerinize de açığım.
hocam rami sonradan eklerim diye düşünmüştümRam 32 GB tercih edin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.