55 bin TL sistem önerisi

Pahalı oluyor benim sisteme kıyasla. 32 GB RAM yapmasa bile pahalı oluyor ki o zaman da benimki iyi oluyor.

@pawEn doğru söylüyor yine Sinerji'den ekran kartı markasını değiştirerek ucuza toplayabiliyorsun ancak 62 hatta 65k ya 4080 Super ve 7800x3D çok zor.

4070 Ti Super istersende toplamaya gelince yine Sinerji'den 16 GB'lık versiyonu 35k altına bulunmuyor yine bütçeni aşıyor ancak ortada 4080 Super yok.

Montaji kendisi yapar zor bir islem degil :D ben cevap yazdigim sirada arkadas daha rtx ekran karti istedigini soylememisti. Yazilanlari deden okuyor heralde :D
Hala sistemi atmıyorsun. Montajı yapacağını tahmin edemezsin arkadaşa sormadık bile.

4080 Super için bütçe artırımı isteniyorsa bence Intel ekran kartı vardır gönlünde. Değil mi?

1721655148966.png

@pawEn doğru söylüyor yine Sinerji'den ekran kartı markasını değiştirerek ucuza toplayabiliyorsun ancak 62 hatta 65k ya 4080 Super ve 7800x3D çok zor.
Arkadas soylenecekleri soylemis. 4080 Super ve 7800X3D'nin olduğu bir sistem için en az 72-73K para vermelisiniz.

@Ronin Algos 4080 düşüncesi iptal o zaman atılan linkteki kasanın üzerine 7-8k koyabilirim bunun üzerine modifiye edip link paylaşabilir misiniz?

@pawEn üstat seninde engin bilgine ihtiyacım var :D

Gerek görsel açıdan gerek performans soğutucu vs

Hala sistemi atmıyorsun. Montajı yapacağını tahmin edemezsin arkadaşa sormadık bile.

4080 Super için bütçe artırımı isteniyorsa bence Intel ekran kartı vardır gönlünde. Değil mi?

Eki Görüntüle 2260541

Arkadas soylenecekleri soylemis. 4080 Super ve 7800X3D'nin olduğu bir sistem için en az 72-73K para vermelisiniz.
Hala dedenin gözleriyle okuyorsun :D Bak orada son düzenleme 9 dk önce demiş, ben cevabı 11 dk önce yazmışım. Yani ben cevabı yazdıktan sonra rtx istediğini belirtmiş. Dedem gözlerin katarakt olmuş senin bir muayene ettirelim :D

@Ronin Algos 4080 düşüncesi iptal o zaman atılan linkteki kasanın üzerine 7-8k koyabilirim bunun üzerine modifiye edip link paylaşabilir misiniz?

Gerek görsel açıdan gerek performans soğutucu vs
Bence üstüne 7-8K koymayın. Parayı biriktirin. 4070 Super'i satar 4080 Super'e geçersiniz elinize para geçince. Bir daha atayım düzenleyip.

240Hz kullanışınızdan FPS oyunu oynadığınız düşüncesinden çıkamıyorum ama böyle bir sistemde 2K altı çözünürlük takılmak ayıp olur o yüzden 4070 Ti Super seçiyorum sizin için.

Ama yine de tavsiyem 8K daha ucuza 4070 Super almanız.

Kral ben konuyu kapatırım sıkıntı yok lakin başta bana saldıran, dedem vs. diye dalga geçen ve hala yalan söyleyen kendisi. Benlik sorun yok
Aynı şekilde seninde önerilerine açığım ^^

240Hz kullanışınızdan FPS oyunu oynadığınız düşüncesinden çıkamıyorum ama böyle bir sistemde 2K altı çözünürlük takılmak ayıp olur o yüzden 4070 Ti Super seçiyorum sizin için.

Ama yine de tavsiyem 8K daha ucuza 4070 Super almanız.

Derdimiz FPS oyunlar olsun 240Hz de önemli değil en sağlamı istiyorum şu anlık bütçedeki :D

Sinerji'deki kasanın VRAM'i 16 olan halini bulamadım :( düzenlemede

Technopat Haberler

Geri
Yukarı