55 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
55 bin TL (1200 Euro)

923535

Picopat
55 bin TL bütçem var. Ne alacağım bilmiyorum ve telefonlardan anlamam. Xiaomi 11T kullanıcısıyım ve cihaz biraz yavaşladı artık. Kamera olarak iyi, beni 10 yıl idare edecek, işlemci ve ekran kartı olarak güçlü olan bir telefon istiyorum. Tasarımı güzel olsun istiyorum. Sosyal'deki herkese teşekkürler...

S24 Ultra istiyordum. S25+ ile arasında ne farklar var?

@811150 Merhaba. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Sizce S24 Ultra almalı mıyım? Mobil aygıtlarda bilgili birisiniz görmüştüm bir kaç kere sizi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum 🥰

Tasarımı size uygunsa bütçeniz içerisinde en iyi bir seçimlerden biri olacaktır.

Tasarımı size uygunsa bütçeniz içerisinde en iyi bir seçim olacaktır.
Tasarımını beğenmedim ya. Bu marka eskiden A101 marketlerinde satılmıyor muydu ve dandiklerdi. Daha çok bilinen markaları tercih ediyorum.

55 bin TL bütçem var. Ne alacağım bilmiyorum ve telefonlardan anlamam. Xiaomi 11T kullanıcısıyım ve cihaz biraz yavaşladı artık. Kamera olarak iyi, beni 10 yıl idare edecek, işlemci ve ekran kartı olarak güçlü olan bir telefon istiyorum. Tasarımı güzel olsun istiyorum. Sosyal'deki herkese teşekkürler...
Samsung Galaxy S23 Ultra (12 GB RAM / 256 GB)

Snapdragon 8 Gen 2 ile çok güçlü bir işlemci ve grafik performansı olanlardan biri.

4-5 yıl Android güncellemesi + 1 yıl güvenlik = 10 yıla yakın kullanımı olur ( kişiden kişiye değişir )

108 MP kamerası efsane, video kalitesi ve gece modu çok iyi

Tasarımı şık ve premium ( çok iyi )

Kalemi var (S Pen), çok kişinin işine yarıyor

Samsung ekosistemi çok stabil

Fiyat aralığı (41-50 arası) aksesuar için fazlasıyla kalıcaktır

Tasarımını beğenmedim ya. Bu marka eskiden A101 marketlerinde satılmıyor muydu ve dandiklerdi. Daha çok bilinen markaları tercih ediyorum.

Hangi marka ile karıştırıyorsunuz anlamadım ama bu marka Huawei'den ayrılmış ve birçok konularda önüne bile geçmiş bir marka. Hem işlemci hem kamera konusunda sizi gayet tatmin edecektir. Yazılımsal olarak ise One UI'dan daha stabil bir yazılıma sahiptir.

Son düzenleme:
Hangi marka ile karıştırıyorsunuz anlamadım ama alakası yok. Bu marka Huawei'den ayrılmış ve birçok konularda önüne bile geçmiş bir marka. Hem işlemci hem kamera konusunda sizi gayet tatmin edecektir. Yazılımsal olarak ise One UI'dan daha stabil bir yazılıma sahiptir.
Tasarımı güzel değil ne yazık ki. Başka bir öneriniz var mı böyle tasarımı güzel olan? Bu arada dediğimde ciddiydim görsel bile buldum hatta.

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    242,4 KB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı