55 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
55 bin TL (1200 Euro)
Tasarımı güzel değil ne yazık ki. Başka bir öneriniz var mı böyle tasarımı güzel olan? Bu arada dediğimde ciddiydim görsel bile buldum hatta.

Markanın daha gelişmediği zamanlardan kalma bir afiş gibi duruyor. Dikkatli bakarsanız orada Huawei logosuda bulunuyor. Huawei'nin alt markası olduğu zamanlardan kalma galiba. A101'de eski bir modelinin satılması markayı kötü falan yapmıyor. Daha önce Samsung'un telefonuda satılmıştı ne de olsa A101'de hatta "alınır mı?" Şeklinde konusu bile vardı.

Markanın daha gelişmediği zamanlardan kalma bir afiş gibi duruyor. Dikkatli bakarsanız orada Huawei logosuda bulunuyor. Huawei'nin alt markası olduğu zamanlardan kalma galiba. A101'de eski bir modelinin satılması markayı kötü falan yapmıyor. Daha önce Samsung'un telefonuda satılmıştı ne de olsa A101'de hatta alınır mı? Şeklinde konusu bile vardı.

A101'de satılmasına bir şey demedim fakat orada popülerdi ve kalitesizlerdi o zaman. Ben yine de Honor istemiyorum sağ olun. Başka öneriler varsa dinlemek isterim. S24 Ultra alacağım gibi.

55 bin TL bütçem var. Ne alacağım bilmiyorum ve telefonlardan anlamam. Xiaomi 11T kullanıcısıyım ve cihaz biraz yavaşladı artık. Kamera olarak iyi, beni 10 yıl idare edecek, işlemci ve ekran kartı olarak güçlü olan bir telefon istiyorum. Tasarımı güzel olsun istiyorum. Sosyal'deki herkese teşekkürler...

Başlıca yurt dışı mı yoksa Türkiye'den mi alınacak cihaz ve Türkiye'de mi kullanılacak.

Evet eski de ben sadece bu telefon markasının bende bıraktığı etkiyi söyledim. Eskiden kaliteli değillerdi şimdi nasıllardır bilemem. Yine de güvenesim gelmiyor umarım anlarsınız.

Hocam tereddütsüz S23 Ultra derim, hep üzün ömürlü hem de işe yarayacağını söyleyebilirim diğer markalar gibi değil. 12 GB RAM 256 GB depolama mevcut kendisinde IPhone'den daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı