S24 Ultra mı o mu sizce?Xiaomi 15.
Tasarımı güzel değil ne yazık ki. Başka bir öneriniz var mı böyle tasarımı güzel olan? Bu arada dediğimde ciddiydim görsel bile buldum hatta.
Evet eski de ben sadece bu telefon markasının bende bıraktığı etkiyi söyledim. Eskiden kaliteli değillerdi şimdi nasıllardır bilemem. Yine de güvenesim gelmiyor umarım anlarsınız.Çok eski değil mi bu afiş?
S24 Ultra daha iyi. Fakat Xiaomi 15 daha guclu.S24 Ultra mı o mu sizce?
Tasarımı güzel değil ne yazık ki. Başka bir öneriniz var mı böyle tasarımı güzel olan? Bu arada dediğimde ciddiydim görsel bile buldum hatta.
Markanın daha gelişmediği zamanlardan kalma bir afiş gibi duruyor. Dikkatli bakarsanız orada Huawei logosuda bulunuyor. Huawei'nin alt markası olduğu zamanlardan kalma galiba. A101'de eski bir modelinin satılması markayı kötü falan yapmıyor. Daha önce Samsung'un telefonuda satılmıştı ne de olsa A101'de hatta alınır mı? Şeklinde konusu bile vardı.
A101'de satılan Samsung S23 256 GB alınır mı?
Samsung S23 FE 256 GB telefonunu A101'den sipariş verdim ve şu an sipariş hazırlanıyor aşamasında. Ancak, garanti durumu hakkında bazı endişelerim var. Acaba bu telefon Samsung Türkiye garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi? Daha önceki konuları incelediğimde bazıları ithalatçı garantili...www.technopat.net
55 bin TL bütçem var. Ne alacağım bilmiyorum ve telefonlardan anlamam. Xiaomi 11T kullanıcısıyım ve cihaz biraz yavaşladı artık. Kamera olarak iyi, beni 10 yıl idare edecek, işlemci ve ekran kartı olarak güçlü olan bir telefon istiyorum. Tasarımı güzel olsun istiyorum. Sosyal'deki herkese teşekkürler...
Başlıca yurt dışı mı yoksa Türkiye'den mi alınacak cihaz ve Türkiye'de mi kullanılacak.
Evet eski de ben sadece bu telefon markasının bende bıraktığı etkiyi söyledim. Eskiden kaliteli değillerdi şimdi nasıllardır bilemem. Yine de güvenesim gelmiyor umarım anlarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.