55 dolarlık bütçeyle Hydra eldiven almak mantıklı mı?

Hocam 23 float'lı bir sitede buldum 24 dolar normali. Ancak hangisi mantıklı hala? @wanetage

Jaguar daha mantıklı bir tercih gibime geldi. M4A4 Radiation Hazard çok iyi bir playskin değil, çok da popüler bir skin de değil. Jaguar hem güzel sayılan bir skin hem de daha çok biliniyor. Hem yatırım hem de playskin olarak Jaguar sanki bir tık daha önde gibi.

Ayrıca Jaguar'ın içinde bulunduğu kasa olan eSports 2014 Summer Case tamamen düşürülemeyen (discontinued) kasa, bu da bir artı. O konuda da Radiation Hazard'ın altında kalmıyor.

Jaguar daha mantıklı bir tercih gibime geldi. M4A4 Radiation Hazard çok iyi bir playskin değil, çok da popüler bir skin de değil. Jaguar hem güzel sayılan bir skin hem de daha çok biliniyor. Hem yatırım hem de playskin olarak Jaguar sanki bir tık daha önde gibi.

Ayrıca Jaguar'ın içinde bulunduğu kasa olan e-Sports 2014 Summer Case tamamen düşürülemeyen (discontinued) kasa, bu da bir artı. O konuda da Radiation Hazard'ın altında kalmıyor.

Mesajı yazdıgım sıralar arada kalsamda jaguar aldım hocam. Hatta üstünde Flash Gaming | Boston 2018 stickerı var ve jaguar kafası olarak craftlamış ypaan kişi, epey hoş durmuş. Şansıma isim etiketli geldi. Az da olsa fiyatını artırır diye düşünüyorum. Tabii 50 dolarlık bir item üstündeki 2 dolarlık isim etiketi etse etse 50cent-1dolar ekler ama artı artıdır. Aklım kalmasın diye radiation hazard da alayım diyorum hocam normal versiyonunu. Siz ne diyorsunuz? Sonuç olaran yine 55-60 dolarlara geliyor eldiven almak yerine daha mantıklı oldu bence.

@wanetage M4A4-X-ray hakkında düşünceleriniz neler hocam? e-Sports 2013 Case'den bir item.

Bullet rain skini de 2014 e-Sports kasasından hocam. Alınır mı?

Son düzenleme:
@wanetage Hocam biraz hesap kitap yaptım bir 20-25 dolarlık item alabiliyorum. Pricempire sitesine girip bana bir öneride bulunabilir misiniz? Yoksa direkt radiation hazardı almı dersiniz?

@wanetage Hocam biraz hesap kitap yaptım bir 20-25 dolarlık item alabiliyorum. Pricempire sitesine girip bana bir öneride bulunabilir misiniz? Yoksa direkt radiation hazardı al mı dersiniz?

Yani mantıken Radiation Hazard içinde olduğu kasa gereği yatırımlık öğe potansiyel olarak, ancak sırf içinde olduğu kasaya da bakmamak lazım. Bazen hesap tutmuyor, düşürülebilen kasaların içindeki playskin'ler artıyor, çünkü Radiation Hazard gibi eski ve pek tercih edilmeyen skinlerin piyasası yaygın değil. Gelecekte ahvali ne olur bilemem ancak fiyatının en azından daha sabit ilerleyeceğini tahmin ediyorum.

Yani mantıken Radiation Hazard içinde olduğu kasa gereği yatırımlık öge potansiyel olarak, ancak sırf içinde olduğu kasaya da bakmamak lazım. Bazen hesap tutmuyor, düşürülebilen kasaların içindeki Playskin'ler artıyor, çünkü Radiation Hazard gibi eski ve pek tercih edilmeyen skinlerin piyasası yaygın değil. Gelecekte ahvali ne olur bilemem ancak fiyatının en azından daha sabit ilerleyeceğini tahmin ediyorum.

Şu an birikim yeri olarak kullanıyorum. 20 dolara alıp seneye 100 dolar olmasını beklemiyorum tabii. 1-2 yıl boyunca sürekli maaş yattıkça 3-5k yatırıp en son istediğim envanteri dizmeyi düşünüyorum.

Bu dönem içerisinde alacağım itemleri yatırımlık item almam daha mantıklı diye düşünüyorum. Keza istediğim skinleri alsam belki yarı yarıya düşecek bilemem. En azından parasını korusun.

Bu dönem içerisinde alacağım itemleri yatırımlık item almam daha mantıklı diye düşünüyorum. Keza istediğim skinleri alsam belki yarı yarıya düşecek bilemem. En azından parasını korusun.

Yani o zaman Radiation Hazard ve benzeri eşyalar alınabilir. Piyasada olumsuz bir gelişme olduğu zaman bu tarz eşyalar en son etkileniyor genelde, çünkü kendi piyasaları çok aktif değil.

Yani o zaman Radiation Hazard ve benzeri eşyalar alınabilir. Piyasada olumsuz bir gelişme olduğu zaman bu tarz eşyalar en son etkileniyor genelde, çünkü kendi piyasaları çok aktif değil.

Peki önerebileceğiniz 20-25 dolarlık bir item var mıdır hocam? İlla skin olmak zorunda değil kapsülde olabilir Kasa'da ajanda stickerda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı