Herkese iyi akşamlar 55 OBP'li temeli neredeyse sıfır hayatında hiç ders çalışmamış TYT'si 55 60 olan birisi bu sene ve 1 senede mezuna kalmayı düşünüyorum, pilotaj imkansız mı?
Temelin yoksa TYT'de nasıl 55-60 net yapıyorsun?
Matematikten 15 17 yapıyorum problemlerden ilk 12 konudan TR'den 25 falan geliyor sosyal zaten bilgi olmayanları yorum olanları yapıyorum 13 tane genelde fende bildiğim 2 3 tane geliyor ortalama o şekil geliyor ama mesela 3 D Özdebir falan girdiğimde 40'lara kadar düşüyor.
O zaman temelin az da olsa var yapılır derece.
Dürüst olucam senin yolundan bende geçtim imkansız boş hayallerle kendini kandırma çok çalış ama belli bir yere kadar daha minimal olağan hayaller hedefler koy kendine pilotajı unutHerkese iyi akşamlar 55 OBP'li temeli neredeyse sıfır hayatında hiç ders çalışmamış TYT'si 55 60 olan birisi bu sene ve 1 senede mezuna kalmayı düşünüyorum, pilotaj imkansız mı?
Dürüst olacağım senin yolundan bende geçtim imkansız boş hayallerle kendini kandırma çok çalış ama belli bir yere kadar daha minimal olağan hayaller hedefler koy kendine pilotajı unut.
O zaman temelin az da olsa var yapılır derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.