Arkadaşlar malum liseye yeni geçtim, yeni sistemde biraz çuvalladım. 8. sınıfın rahatlığından sonra notlar şimdilik böyle. Çalışırsam takdir alma imkanım var mı? Not: Ama girilmeyen 10 ders var. (çoğundan 70-80 civarı bekliyorum)
Arkadaşlar malum liseye yeni geçtim, yeni sistemde biraz çuvalladım. 8. sınıfın rahatlığından sonra notlar şimdilik böyle. Çalışırsam takdir alma imkanım var mı? Not: Ama girilmeyen 10 ders var. (çoğundan 70-80 civarı bekliyorum)
Genel olarak edebiyat ve matematik kaç puan ise o civar alırsın. İkiside 70 çevresi ise 70-80 alırsın. O iki dersi yükseltmeye bak önce.
Sonrasında İngilizce gibi 4 dersli dersler çok önemli. Diğer 2 dersli dersler sadece 5-6 puan katlı sağlar sana.
Genel olarak edebiyat ve matematik kaç puan ise o civar alırsın. İkisi de 70 çevresi ise 70-80 alırsın. O iki dersi yükseltmeye bak önce.
Sonrasında İngilizce gibi 4 dersli dersler çok önemli. Diğer 2 dersli dersler sadece 5-6 puan katlı sağlar sana.
2. sınavlarda 90-100 civarı filan alırsan Mat ve Edebiyattan taktir alırsın ama alamazsan Teşekkür anca. Tecrübe ile sabit. Dediğim gibi bu 2 ders kaç ise maksimum onun +10 ortalaman olur.
2. sınavlarda 90-100 civarı filan alırsan mat ve edebiyattan taktir alırsın ama alamazsan teşekkür anca. Tecrübe ile sabit. Dediğim gibi bu 2 ders kaç ise maksimum onun +10 ortalaman olur.