55 ortalama ile hâlâ takdir alma şansı var mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar malum liseye yeni geçtim, yeni sistemde biraz çuvalladım. 8. sınıfın rahatlığından sonra notlar şimdilik böyle. Çalışırsam takdir alma imkanım var mı? Not: Ama girilmeyen 10 ders var. (çoğundan 70-80 civarı bekliyorum)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241115_023734.jpg
    Screenshot_20241115_023734.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_20241115_023736.jpg
    Screenshot_20241115_023736.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar malum liseye yeni geçtim, yeni sistemde biraz çuvalladım. 8. sınıfın rahatlığından sonra notlar şimdilik böyle. Çalışırsam takdir alma imkanım var mı? Not: Ama girilmeyen 10 ders var. (çoğundan 70-80 civarı bekliyorum)
Genel olarak edebiyat ve matematik kaç puan ise o civar alırsın. İkiside 70 çevresi ise 70-80 alırsın. O iki dersi yükseltmeye bak önce.
Sonrasında İngilizce gibi 4 dersli dersler çok önemli. Diğer 2 dersli dersler sadece 5-6 puan katlı sağlar sana.

Takdirden önce derslerden geçmeye bak, 2 dersten kalmışsın.

Açık konuşmak gerekirse çok düşük ihtimal. Muhtemelen ortalaman 82-83 civarında kalır en fazla, takdir alamazsın. 55 ortalama çok düşük çünkü.

Çok zor ihtimal, sözlüler ile belki teşekkür alabilirsin o da iyi olursa.

Girilmeyen 10 ders var hocam daha.

Takdirden önce derslerden geçmeye bak, 2 dersten kalmışsın.

Biri 42 biri 46 hocam zaten duzeltilirim.

Genel olarak edebiyat ve matematik kaç puan ise o civar alırsın. İkisi de 70 çevresi ise 70-80 alırsın. O iki dersi yükseltmeye bak önce.
Sonrasında İngilizce gibi 4 dersli dersler çok önemli. Diğer 2 dersli dersler sadece 5-6 puan katlı sağlar sana.

İngilizceden 85 bekliyorum genel not olarak.

Girilmeyen 10 ders var hocam daha.

Biri 42 biri 46 hocam zaten duzeltilirim.

İngilizceden 85 bekliyorum genel not olarak.
2. sınavlarda 90-100 civarı filan alırsan Mat ve Edebiyattan taktir alırsın ama alamazsan Teşekkür anca. Tecrübe ile sabit. Dediğim gibi bu 2 ders kaç ise maksimum onun +10 ortalaman olur.

2. sınavlarda 90-100 civarı filan alırsan mat ve edebiyattan taktir alırsın ama alamazsan teşekkür anca. Tecrübe ile sabit. Dediğim gibi bu 2 ders kaç ise maksimum onun +10 ortalaman olur.

Edebiyati bilmiyorum da matematiği halletmeye çalışacağım peki çalışma planı önerebilir misin hocam bir de hoca önerisi YouTube'da.

Edebiyati bilmiyorum da matematiği halletmeye çalışacağım peki çalışma planı önerebilir misin hocam bir de hoca önerisi YouTube'da.
O konuda çok yanlış bir kişiye danışmış olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı