55 ortalama ve 7 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

Kendi e okuluma baktım şimdi 7 zayıf ile geçmişim sınıfı sende yanlış var @298842

Madde olarak 57-(1)a) maddesi de farklı söylüyor neden böyle anlamadım ama garip.

Bir de bro yıl sonunda sınıfı geçip geçmediğini bu konuya aynı şekilde yazsana bilgilenelim resmen allak bullak bir şey olmuş bu.

Eki Görüntüle 1802026

9 ve 10. sınıflar için diye bir başlık var hocam. Attığın şey alt sınıflar dahil olmak üzere 6 ders diyor. Senin attığın maddede bir sıkıntı var.

Aslında attığı madde de sıkıntı yok ama konu sahibini ilgilendirmiyor. O madde ortalaması 50'yi bulamayanlar la ilgili bir madde.

Korona donemi değildi. Bu yil ilk donemdi :D

Allah Allah böyle kral hocalar da varmış demek ki helal olsun hocama saygılarla.

Aslında attığı madde de sıkıntı yok ama konu sahibini ilgilendirmiyor. O madde ortalaması 50'yi bulamayanlar la ilgili bir madde.
Kendi e okulumu baktım şimdi 7 zayıf ile geçmişim .

10. sınıfım Anadolu'da okuyorum, 7 dersten kaldım. Edebiyat baraj ders edebiyattan da kaldım. 55 ortalamam var, kalır mıyım?

Geçersin ama sorumlu olarak geçersin. Tekrar edebiyat sınavına girmen gerekiyor ayrıca başka kaldığın dersler varsa da onlara da artık girmen gerekecek. Tabi girmekten kastım sınav.

Kanka bizim okuldaki 12. sınıflar mezun olacaklar hala 9'dan 10'dan kalan edebiyat sorumluluklarını vermeye çalışıyorlar.
Bu sene hocaların yardımı ile hepsini verip geçerler . Hocalar genelde acıyor ve sınavları ya kolay soruyor yada cevabı veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı