55 TL'ye Oyun Önerisi

Makaleler
2
CS:GO'da geçirdiğim 1050 saatten sonra ruh sağlığım için oyunu silmeye karar verdim. Sonrasında hesaptaki skinleri sattım ve 55 TL bakiyem var. Böyle oynandığında zevk veren ve hiç sıkılmayacağım bir oyun önerisi bekliyorum. Strateji vs. olabilir. Bu arada steam profilimden hesabımdaki oyunlara bakıp öneride bulunursanız daha iyi olur. :)

Malesef Uplay bana cevap olarak şöyle bir şey yazdı. Kod olarak da satıcı bulamadım.

Google'a girip Driver: San Francisco G2A diye aratin, Uplay kodu olarak satildigini göreceksiniz. Oyun bende yaklasik 9 Euro, yani 54 TL civari olmasi gerek. Eger o kadar para verebilirim diyorsaniz alabilirsiniz.

Forumda G2A baglantilari paylasmak yasak mi bilmiyorum. Bu yüzden direkt baglanti vermiyorum.

baktım ben buna ama g2a ile ilgili sıkıntılı süreç yaşayanları görmüştüm ondan çekindim açıkçası. üye oluyosun aylık hesabından para çekiliyor gibi garip garip paylaşımlar görmüştüm.

Dostum sana tavsiyem The Witcher veya The Witcher 2 ile başla. Çünkü The Witcher 3'ü alsan pek birşey anlamazsın oyundan, ayriyeten oyunun bir ve ikinci oyunlarının sistem gereksinimlerinin az olmasıyla birlikte güzel grafiklere sahip olması harika bir olay. Sana tavsiyem al başla, hem CS:GO oynamaya arada verirsin bu oyunlardan sonra. Artık aklında hep Story-RPG tarzı oyunlar olur, sana tavsiyem bir bak. Eğer almayı düşünüyorsanda The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced GOG buradan al. Tek kötü yanı Steam değilde GOG üzerinden oynanılabilir olması ancak fiyatı aşırı uygun ve çok iyi bir indirim.

Strateji olarak bunları önerebilirim
Total War: Shogun 2
Rome II Total War
Total War Attila
Age of Empires II
Europa Universalis IV
Hearts of Iron IV

Uzun zaman sonra "sıkıldım ve yeniden kanser olmak istiyorum" dersen de;
Rocket League

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı