550-600 TL Klavye Önerisi

plexies

Kilopat
Merhabalar. Bir tane hesabımı sattım, elime 550 TL para geçti. Üzerine 50 TL ekleyeceğim yaklaşık ve o civarda bir klavye almak istiyorum. Öneriniz nedir? Şu anki düşüncem: Corsair K68

K68 RGB iyidir, 50 değil 100 Lira ekleme şansınız varsa K70 MK.2 de alınabilir.

Senin aldığın fiyat gayet iyi ancak şu fiyatını hiç haketmiyor.

Merhabalar. Bir tane hesabımı sattım, elime 550 TL para geçti. Üzerine 50 TL ekleyeceğim yaklaşık ve o civarda bir klavye almak istiyorum. Öneriniz nedir? Şu anki düşüncem: Corsair K68
Corsair Gaming K68 Red Led Cherry MX Red kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Su ve toz korumalı, en düşük tepkime özelliğine sahiptir, Cherry MX Red Switchler.
Bunu Kaçırma Derim

Bileklik desteği yok olmaz o yüzden.
Neden K70 Mk2 daha iyi arada ne fark var?
Corsair Gaming K68 Red Led Cherry MX Red kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Su ve toz korumalı, en düşük tepkime özelliğine sahiptir, Cherry MX Red Switchler.
Bunu Kaçırma Derim
Adekstoreda 430 Tl onu almayı düşünüyorum ya onu alacağım yada 560 Tl ye rgb modelini fakat rgb için deymez o kadar.

Neden K70 MK.2 daha iyi arada ne fark var?
Daha iyi denilemez ancak metal kasa, ses scrollu var, dizaynı bir parça daha güzel gözüküyor. K68 de oldukça güzel klavyedir, K70 MK.2 alman şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…