Merhabalar. Bir tane hesabımı sattım, elime 550 TL para geçti. Üzerine 50 TL ekleyeceğim yaklaşık ve o civarda bir klavye almak istiyorum. Öneriniz nedir? Şu anki düşüncem: Corsair K68
Yerinde olsam k68 alır geçerdim.Merhabalar. Bir tane hesabımı sattım, elime 550 TL para geçti. Üzerine 50 TL ekleyeceğim yaklaşık ve o civarda bir klavye almak istiyorum. Öneriniz nedir? Şu anki düşüncem: Corsair K68
Senin aldığın fiyat gayet iyi ancak şu fiyatını hiç haketmiyor.Bu klavyeyi kullanıyorum. İstediğin fiyat aralığında ancak ben 4 ay önce itopya'ya gidip 375TL'ye almıştım. Bu fiyat artışı neden bu kadar fazla olmuş bilemedim.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Corsair Gaming K68 Red Led Cherry MX Red kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Su ve toz korumalı, en düşük tepkime özelliğine sahiptir, Cherry MX Red Switchler.Merhabalar. Bir tane hesabımı sattım, elime 550 TL para geçti. Üzerine 50 TL ekleyeceğim yaklaşık ve o civarda bir klavye almak istiyorum. Öneriniz nedir? Şu anki düşüncem: Corsair K68
Bileklik desteği yok olmaz o yüzden.Bu klavyeyi kullanıyorum. İstediğin fiyat aralığında ancak ben 4 ay önce itopya'ya gidip 375TL'ye almıştım. Bu fiyat artışı neden bu kadar fazla olmuş bilemedim.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Neden K70 Mk2 daha iyi arada ne fark var?K68 RGB iyidir, 50 değil 100 Lira ekleme şansınız varsa K70 MK.2 de alınabilir.
![]()
Corsair K70 RGB MK.2 Mekanik Oyuncu Klavyesi Cherry MX Red Switch Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mekanik Oyuncu Klavyeleri kategorisindeki Corsair markalı Corsair K70 RGB MK.2 Mekanik Oyuncu Klavyesi Cherry MX Red Switch (CH-9109010) ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Kadıköy-Bahçelievler Mağazalarımızdan Stoktan...www.gameekstra.com
Senin aldığın fiyat gayet iyi ancak şu fiyatını hiç haketmiyor.
Adekstoreda 430 Tl onu almayı düşünüyorum ya onu alacağım yada 560 Tl ye rgb modelini fakat rgb için deymez o kadar.Corsair Gaming K68 Red Led Cherry MX Red kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Su ve toz korumalı, en düşük tepkime özelliğine sahiptir, Cherry MX Red Switchler.
Bunu Kaçırma Derim
En düşük olan red değil speed switchidir.Corsair Gaming K68 Red Led Cherry MX Red kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Su ve toz korumalı, en düşük tepkime özelliğine sahiptir, Cherry MX Red Switchler.
Bunu Kaçırma Derim
Daha iyi denilemez ancak metal kasa, ses scrollu var, dizaynı bir parça daha güzel gözüküyor. K68 de oldukça güzel klavyedir, K70 MK.2 alman şart değil.Neden K70 MK.2 daha iyi arada ne fark var?
Teşekkür ederim K68 alacağım.Daha iyi denilemez ancak metal kasa, ses scrollu var, dizaynı bir parça daha güzel gözüküyor. K68 de oldukça güzel klavyedir, K70 MK.2 alman şart değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.