- Makaleler
- 10
Kurulmuyor, bir tek ARM sürüm çat pat. Gerek yok zaten, Linux üzerinden derslere katılabilirsiniz.Raspberry Pi 4'e normal Windows 10 kurulmuyor diye biliyorum.
Kurulmuyor, bir tek ARM sürüm çat pat. Gerek yok zaten, Linux üzerinden derslere katılabilirsiniz.Raspberry Pi 4'e normal Windows 10 kurulmuyor diye biliyorum.
Pi Zero W'ye nasıl kuruluyor? Özel kod demişsiniz? Raspbian işletim sistemine Zoom kurmak mümkün mü?Raspbian üzerine Zoom kurup, sonra Zoom üzerinden özel kodla Zoom ile EBA Canlı Derslerine katılabilirler.
Ek olarak Raspberry Pi 4'e bile gerek yok, Pi Zero W alabilirler.
![]()
Raspberry Pi Zero W | SAMM Market
Raspberry Pi Zero W ürününü Raspberry Pi Modeller kategorisinden uygun fiyat, aynı gün kargo ve hızlı teslimat avantajıyla SAMM Market’ten hemen sipariş verebilirsiniz.market.samm.com
Raspbian yazdırıp SD kartı takıyorsunuz, otomatik boot ediyor. Özel kod derken Zoom üzerinden EBA canlı derslere katılabiliyorsunuz. Ek olarak Zoom kullanabilirsiniz Raspberry Pi'lar üzerinde.Pi Zero W'ye nasıl kuruluyor?
Evet, kurulmuyor. Gerek de yok.
Windows 10 gerekli değil.Raspberry Pi 4'e normal Windows 10 kurulmuyor diye biliyorum.
Böyle sistemlerde PSU'ya takılmamak gerek bence.Gayet iyi ancak işlemci aşırı pahalı. Ben Q6600'ımı GET kargo dahil 88TL'ye almıştım.
Ek olarak PSU biraz bomba ama neyse.
Daha bile iyi olur.Güzel bir sistem olmuş. Raspberry pi 4 ile de bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Raspberry pi ile daha bile ekonomik olabilir.
![]()
Yeni Raspberry Pi 4 - 2GB SINIRLI SAYIDA !!!
Raspberry Pi 4 28nm tabanlı 1.5G Dört Çekirdekli CPU ve 2Gb DRR4 RAM içeren küçük bir DIY bilgisayardır.www.robitshop.com
G41 anakart nasıl 120 TL oluyor ? Ben biraz bakındım, hepsi çok pahalıydı. 120 TL'ye bulduysan link atar mısın ?Referans bir sistem yazıyorum şuraya :
G41 çipsetli anakart 120 TL
Q6600 : 75 TL'ye bulabilirsiniz
Tek slot 4GB RAM : 80-90 TL (DDR3)
HD4850 veya 9800GT (80-90 lira arası rahatça alınır)
HDD : İnternette 320 GB veya 250 GB 40 lira bandına rahatça bulabilirsiniz.
PSU : 30 liraya Aopen marka PSU her ilde bulursunuz.
Kasa ve monitöre birşey diyemiyorum.
Hocam şu an link atamam ama, arkadaşıma topladığım sistemin parçalarının fiyatlarıdır.G41 anakart nasıl 120 TL oluyor ? Ben biraz bakındım, hepsi çok pahalıydı. 120 TL'ye bulduysan link atar mısın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.