550 TL gamepad onerisi

yusuf_qrq

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi. Max 550 TL Game pad arıyorum.

Hocam Logitech F310'dan geçsek iyi olur mu? Tuşları çok ağır o sebeple soruyorum.
Ben şahsen öneririm hocam öyle bir zorluğu yok tam f/p hatta fiyatı orada yazan özellikleri gerçekten sorunsuz sağladığı için daha fazlasını bile hak ediyor desek yeridir yeni hesap açarak bir deneyebilirsiniz memnun değilseniz şu ankinden.

Hocam tuşları nasıl? F310'un tuşları aşırı sert çünkü. Amazon yorumlarına göre aldım pişmadım.

Hocam tuşları nasıl? F310'un tuşları aşırı sert çünkü. Amazon yorumlarına göre aldım pişmadım.
Öyle sert değil şöyle söyleyeyim tek bir örnek vereyim oynadıklarım ardından. Hollow Knight bitirdim bununla hiçbir sorun yok ard arda tuşlara basıyorsun ama beni bir kere bile rahatsız etmedi tuşları memnunum bu kadarını beklemiyordum yanlışım yoksa 351 TL idi ben aldığımda ama vergiyle kaça geldi emin değilim çünkü başka şeyler de vardı birlikte aldığım için emin değilim ama kesinlikle her kuruşuna değiyor.

Sizinki tahmini 2 haftaya gelir hocam ben büyük indirim döneminde aldım o yüzden tahminimce çok satış yapıldığı için normalden geç gelmişti benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…