550 TL mouse önerisi

Bütçe
Max 550

gylnsgv

Hectopat
Daha fazla  
Yanılmıyor isem palm olarak tutuyordum yani avuç içime oturtuyorum kısacası.

-Min 18Cm'lik bir elim var Max 21 tam ölçülerini bilmiyorum.

G300s kullanıyordum önceden küçük geldi, kablolu kablosuz tam karar veremedim aerox 3 düşündüm sonra küçük olduğunu duydum Sensei Ten düşündüm şu an indirim de 496TL civarında, yardımcı olur iseniz memnun kalırım.

İtopya'da razer ürünlerinde indirim var. Deathadder v2(doğru mu yazdım bilmiyorum) ve viper mini indirimde şuan. İkisi de bütçeni aşmıyor. Bakabilirsin.

palm tutuyorsan deathadder v2 den yana tercihini kullanabilirsin bence. el ölçülerine uygun olacağını düşünüyorum.

bende aerox 3 var ama palm için kesinlikle uygun değil. ama 2022 model üretilenler palm için uygun hale getirilip altına daha büyük skatezler yerleştirilmiş, resmi internet sitesinde bu bilgi yazıyor. ilk çıkan sürümü var ama kenarda duruyor öyle, kısacası palm için önermiyorum. sensei ten de klasik steelseries mouse u. sürpriz yaşatmaz eline o da uyar.

Palm tutuyorsan DeathAdder v2'den yana tercihini kullanabilirsin bence. El ölçülerine uygun olacağını düşünüyorum.

Bende aerox 3 var ama palm için kesinlikle uygun değil. Ama 2022 model üretilenler palm için uygun hale getirilip altına daha büyük skatezler yerleştirilmiş, resmi internet sitesinde bu bilgi yazıyor. İlk çıkan sürümü var ama kenarda duruyor öyle, kısacası palm için önermiyorum. Sensei Ten de klasik SteelSeries fareyi. Sürpriz yaşatmaz eline o da uyar.

Dostum yanlış anlamicaksan Razer olmasın marka olarak sevmiyorum ya Razer'ı ama teşekkür ederim önerin için...🖤

Yanılmıyor isem palm olarak tutuyordum yani avuç içime oturtuyorum kısacası.

-Min 18Cm'lik bir elim var Max 21 tam ölçülerini bilmiyorum.

G300s kullanıyordum önceden küçük geldi, kablolu kablosuz tam karar veremedim aerox 3 düşündüm sonra küçük olduğunu duydum Sensei Ten düşündüm şu an indirim de 496TL civarında, yardımcı olur iseniz memnun kalırım.
Sensei Ten rezalet bir mouse. Önerim Delux M800 olur:

Değerlendiricem Teşekkürler.
Sensei Ten rezalet bir mouse. Önerim Delux M800 olur:

Rezaletin sebebi nedir dostum. Soruyorum yargılamıyorum.
Sensei Ten rezalet bir mouse. Önerim delux M800 olur:

Ayrıca fareler güzel beğendim de bilindik bir marka olursa daha bir gönül rahatlığıyla alırım diye düşünüyorum ama değerlendiricem çok teşekkürler.

@gylnsgv eski bir fare. Skatezleri rezalet. Ağır ayrıca. Kablosu taş gibi sert. Sensei Ten alınmaz kısaca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Değerlendiricem teşekkürler.

Rezaletin sebebi nedir dostum. Soruyorum yargılamıyorum.

Ayrıca fareler güzel beğendim de bilindik bir marka olursa daha bir gönül rahatlığıyla alırım diye düşünüyorum ama değerlendiricem çok teşekkürler.

Delux bilindik bir marka aslında ama Türkiye'de pek bilinmiyor.

@gylnsgv eski bir fare. Skatezleri rezalet. Ağır ayrıca. Kablosu taş gibi sert. Sensei Ten alınmaz kısaca.

Kanka kullandığına eminmisin bilmiyorum ama 70 gramlık mouse nasıl ağır olabiliyor 450ips bi de anlam veremedim
Delux bilindik bir marka aslında ama Türkiye'de pek bilinmiyor.

Garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı