550 TL mouse önerisi

Bütçe
Max 550
Kanka kullandığına eminmisin bilmiyorum ama 70 gramlık mouse nasıl ağır olabiliyor 450ips bi de anlam veremedim

Garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden aslında.
M625 Plus 90 gram civarında, piyasaya göre ağır geliyor artık. 450 İPS değeri çok iyi bir değer, çünkü sensör güzel. Eğer dersen içim ısınmadı başka öner diye şuna bak derim:

M625 Plus 90 gram civarında, piyasaya göre ağır geliyor artık. 450 IPS değeri çok iyi bir değer, çünkü sensör güzel. Eğer dersen içim ısınmadı başka öner diye şuna bak derim:

Bak buna ısındım işte eyvallah güzel mouse bakacağım, bir sürü seçenek var dostum en memnun kalacağım olanı almak için gerekirse bir ay araştırırım teşekkür ederim yardımın için.

İki fare önereceğim. İkisini de kullanıyorum. İncelemelerim de mevcut:
Salt FPS oynuyorsan CS-GO gibi Deathadder V2, benim gibi Rainbow Six Siege, PUBG, Battlefield serileri gibi oyunlarda fazla tuş ve fonksiyon istiyorsan Basilisk V2 öneririm.
Razer bu iki farede optik anahtar (araştırırsan mekanik anahtarlardan her birçok açıdan üstün olduğunu görürsün), çok kaliteli sensör, teflon skatez, paracord benzeri ince, esnek ve hafif kablo kullanmış.

İki fare önereceğim. İkisini de kullanıyorum. İncelemelerim de mevcut:
Salt FPS oynuyorsan CS:GO gibi DeathAdder v2, benim gibi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PUBG, Battlefield serileri gibi oyunlarda fazla tuş ve fonksiyon istiyorsan Basilisk V2 öneririm.
Razer bu iki farede optik anahtar (araştırırsan mekanik anahtarlardan her birçok açıdan üstün olduğunu görürsün), çok kaliteli sensör, teflon skatez, paracord benzeri ince, esnek ve hafif kablo kullanmış.

Önerin için teşekkür ederim dostum ama Razer mouselara, daha doğrusu razera baştan aşağı bir tiltim hoşuna gitmiyor ama teşekkür ederim.

Sensei Ten rezalet bir mouse. Önerim Delux M800 olur:

Hocam firma hakkında yorumunuz nedir? Çoğu kişi sorun çıkarsa ilgisiz, kaba olduklarını söylüyor, dolayısıyla ben de M700 alacaktım mesela ama firma biraz düşündürttü beni.

Hocam firma hakkında yorumunuz nedir? Çoğu kişi sorun çıkarsa ilgisiz, kaba olduklarını söylüyor, dolayısıyla ben de M700 alacaktım mesela ama firma biraz düşündürttü beni.
Alan arkadaşlarım sorun yaşamadılar. Ürün iyiyse sprun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Swarcow adlı kanalın sponsoru, ona ürün gönderiyorlar daha doğrusu. Onun Discord'una girip sorularınızı sorabilirsiniz. Bende oradayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı