550 TL mouse önerisi

Bütçe
550
Tamam haklısınız kablosuz diye söylememek benim hatam fakat yine de ürüne laf atamazsınız hele ki üreticisi Logitech iken ayrıca ben zaten kalite farkı yüzünden bu yazıyı yazıyorum bu kadar kapsamlı ve işçiliği düşünülmüş bir fareye kötü demek biraz acizce kalıyor kaldı ki bu ürün cam üzerinde bile çalışabiliyorken kötü diyebilmek tamamen sizin dediğiniz haklı olsun diye fanboyluk yapmaya giriyor. Ve yine ayrıca sizin ürünü hangi mağaza satıyor gidip almak istiyorum :) denemek için :) var mı öyle bir mağaza vatan, MediaMarkt, Teknosa vs? Hala piyasada satılmayan bir ürünün Logitech'den daha kaliteli olduğuna kimseyi inandıramazsınız. Bu arada bu cihazı kullandığınıza da inanmıyorum çünkü ürünü kullanıp kötü yorum yapabilecek biri çok zor.

Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

Teknoloji marketleri özellikle bilinen markaları koyuyor gelip herhangi bir ürün değil maalesef.

Denemeden kalite farkını bilemezsiniz ki siz ne hakla benim yorumuma acizce diyebiliyorsunuz?

Cam üzerinde kullanmıyor insanlar ürünleri önemsiz bir özellik.

Sizi inandırmak zorunda değilim neye istiyorsanız inanırsınız.

Hyperx mouse uygulamasından dolayı pek tercih edesim yok acikcasi sorunlu diyorlardı Microsoft store desen pek sevmiyorum duzeldimi bu sorunlar
Haste'in bir sorunu bulunmuyor. SS Prime Mini elinize uyacaksa daha mantıklı olabilir. Switchleri bir tık daha iyi ama daha ağır bir mouse. Haste ile neredeyse aynı boyuttalar. Dediğim gibi Haste'in herhangi bir sorunu yok ve ikisi de yakın mouse'lar.

DPI yüksekmi kullanmak lazım hocam yoksa düsüktede bir farkı var mı?

DPI önemli değil klasik 24 27 inç monitörlerde 1600DPI'dan fazlası pek kullanılmaz.

Çoğu kişi de 400 800 DPI oynar yani DPI yüksekliği iyi olduğunu göstermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı