Hocam bu klavyede bazı kişilerde basmama sorunu olmuş. Bence şu anlık önerilmemesi gerekli. @TÇB hocam yardımcı olacaktır.
Outemu Switch'lerden dolayı böyle sorunlar yaşayanlar var doğru ama Rampage gibi bir markadan her türlü iyidir.
Bu da olabilir ama oyum hala GK500'den yana.Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkür ederim fakat ben hala kararsızım ne alacağımı bilmiyorum katana ve KB R97 arasında kaldım basmama sorunu deyince korkuttu beni bir tık.
500 TL klavye önerisi
Öncelikle merhaba kendime yeni bir klavye almak istiyorum fakat bu konuda kararsız kaldım birçok Switch türü var ve bende size danışmak istedim. Şu an kullandığım klavyem Motospeed CK108 bu klavye ile kötü bir anım var klavyeyi Aliexpress'ten aldım ve aldığımdan tam 1 yıl sonra tuşları basmamaya...www.technopat.net 500 TL klavye önerisi
Merhaba, G103 klavyemin tuşları basmadığı için klavyemi değiştirmek istiyorum. Beyaz klavyeler de hoşuma gidiyor. Royal Kludge RK61, Anne Pro 2 ve Gamakay MK61 arasında kaldım. Başka bir öneriniz varsa onu da alabilirim. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.www.technopat.net 500TL mekanik klavye önerisi
İyi forumlar dostlar. 9. sınıf öğrencisiyim ve CS:GO oyuncusuyum. Yazın bir işe girip kendime mouse ve klavye almak istiyorum. Mouse olarak ne alacağıma karar verdim. Ancak klavye olarak ne alacağıma henüz tam karar veremedim. Apex 3 düşündüm ancak membran olması biraz soğuttu beni. Geceleri...www.technopat.net 500 TL klavye önerisi
500 TL bütçem var ve klavye alacağım. RGB takıntım yok, olmasa da olur. Klavyenin sessiz olmasını istiyorum, olabilecek en düşük seviyede olsun sesi. Birkaç sene kullanabileyim kolay eskimesin, temizliği de kolay olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.www.technopat.net Bunun gibi niceleri.500 TL klavye önerisi
Arkadaşlar maksimum 500 liralık klavye arıyorum fakat MediaMarkt'tan olması lazım mouseum Razer DeathAdder V2 mouse düşündüğüm klavye Razer Cynosa V2 hem uyumluluk için hem de Razer diye ne önerirsiniz?www.technopat.net
Rampage X Tracer Klavye alınır mı?
https://ty.gl/d6haug1 Bunun Red Switch olanı bir incelemesinde 2. nesil Outemu Switch kullanıldığını ve önceki hataların düzletildiğini duymuştum.www.technopat.net Gibi gibi. Karar sizin.Rampage KB-R97 X-tracer vs Gamepower saber RGB
Rampage KB-R97 X-tracer Gamepower saber RGB mekanik mavi Switch klavye. Hangi daha mantıklı olur?www.technopat.net
Teşekkür ederim uğraştığın için fakat hepsini okudum yine de kararsızım katana ya da GK500 arasında gidip geliyorum bir tanesini seçeceğim artık.
GK500 hakkında ön yargı oluştuysa ki bence güzel klavye katana da olabilir ama attığım redragona da bir bak.
Sanırım GK500 ya da redragonadan birisini alacağım umarım karar verebilirim teşekkür ederim.
Rica ederim. İnceleme videolarını falan izle daha fazla fikir oluşmasına yardımcı olur.
Rampage KB-R97 X tracer alınır mı? Fiyatı 520 TL civarında geziyor.