550 TL'ye ekran kartı + PSU

Ben bunları alıncaya kadar fiyatları yeniden eski haline dönmüş olacak. ;) O yüzden oradan almaya karar verdim. Şubat ayına kadar almayı düşünmüyorum. Zaten istesem de alamam çünkü para yetersiz. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubat ayına kadar para biriktirecek isen, şimdiden parçaları seçmenin anlamı yok ...

Evet anlamsızdır. Ancak ben kendimi bir nevi para biriktirmeye zorluyorum. Fiyatların hangi seviyelerde olduğuna bakıp o seviyeye ulaşmaya çalışıyorum. Bunun için şimdiden parçalara bakıyorum. Onun dışında haklısın.

Vatan Bilgisayar haftasonu indirimi ile
VATAN COMPUTER - OCZ - FATAL1TY SER 145 TL desek.

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7850 O.C. Edition GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart 395 TL desek.

540 TL felan ediyor yaklaşık. İlk sayfada gördüğüm yorumlar için belirteyim, üreticiler hesabı yaparken tüketicinin yeterli donanım bilgisi olmayabileceğinide varsayarak en az şu şukadar Psu önerilir diye yazıyorlar + fazla güç tüketen Amd işlemcili bir sistem olabileceğini de hesaba katıyorlar. Örnek 500W Xilience Redwing Psu tabi ki yetmez. Sözde 500 W Var bi de 500 W var. Mesela senin kartı şu aşağıda hazırladığım önerdiğim PSU'dan daha düşük maliyetli Psu'lar da sorunsuz çalıştırır.

Tak çıkart kablolu olmasın daha ucuz olsun dersen aşağıya yazdıklarıma bir bak:
High power Eco 600W
Akasa ES 550w
HPC-500-H12S
Aerocool 550W

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı