550 TL'ye F/P mouse önerisi

Bütçe
550

odtuluotistik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600---Asus Tuf A520-PLUS----MSI MECH 2X RX 6700 XT---INTEL 512GB SSD---8X2 RAM---OMNI 32" 165HZ 1ms
Meslek
Öğrenci
Benim eski farem artık ani dönüşlerde takılmaya başladı. Hafif ve güzel bir mouse önerirseniz mutlu olurum teşekkürler.

100 TL daha çıkabilirseniz:

Burada daha ucuz.

Bu Rampage'nin SMX-R85 modeli iyi mi?

Değil.

Bilgilendirme için teşekkürler. Konu sahibi Trendyol'daki SteelSeries Prime+ modelini alabilir o hâlde. Bu bütçeye en iyisinin o olacağını düşünüyorum.

Gözlerim iyi değil, düz Prime diye gördüm ben bunu😃.
@odtuluotistik Plus'ın çınlama sorunu var onu da belirteyim, sesi sorun edecekseniz düz Prime modelini alın. Aralarında çok fark yok.

Gözlerim iyi değil, düz Prime diye gördüm ben bunu😃.
@odtuluotistik Plus'ın çınlama sorunu var onu da belirteyim, sesi sorun edecekseniz düz Prime modelini alın. Aralarında çok fark yok.

Çınlama sorunu çok da dert edilecek bir şey değil bence ya, tabii kişiden kişiye de değişir de kulaklık takarken fark edilmiyor.

Herkese teşekkürler, Prime+'yı aldım. Ürün gelince bir değerlendirme yazısı yazarım aşağıya. İnşallah elime büyük olmaz :)

Herkese teşekkürler, Prime+'yı aldım. Ürün gelince bir değerlendirme yazısı yazarım aşağıya. İnşallah elime büyük olmaz :)

Son 1 şey olarak şu an elimde Razer Goliathus mouse pad var, biraz eski(2-3yıl). Sorun çıkarır mı ani dönüşlerde vesaire?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı