550 TL'ye GTA 5 alınır mı?

Bence değmez, güzel oyun oynanır hala lafım yok. Şu anki oyunlarda cidden çok pahalı bunun da pahalı olmasını pek garipsemedim ama yine de değmez diye düşünüyorum.

GTA 5 2025 yılında 550 TL alınır mı? Yoksa değmez mi?

Oynayacaksanız alın hocam, zaten şahsen bitirmiş olan biri olarak söylüyorum mükemmel bir oyun. Ama 2 görev yapıp kenara atacaksanız hiç almayın. Ya da direkt olarak PC Game Pass alın, içinde GTA 5 Legacy ve Enhanced Edition var.

Üyelik detayları:

Grand Theft Auto V legacy:

Grand Theft Auto V Enhanced:

Son düzenleme:
Hikaye bence ortalama. Üç karakter olduğu için hiçbiri tam olarak kendine çekemiyor. Birini seviyorum diyorum, sonra bir görev geliyor, bu sefer sevmiyorum falan. Açık dünyada dolaşmayı pek sevmiyorsan alınmaz, dolaşmayı seviyorsan ya da online/FiveM içinse alınır.

S

Hikaye bence ortalama. Üç karakter olduğu için hiçbiri tam olarak kendine çekemiyor. Birini seviyorum diyorum, sonra bir görev geliyor, bu sefer sevmiyorum falan. Açık dünyada dolaşmayı pek sevmiyorsan alınmaz, dolaşmayı seviyorsan ya da online/FiveM içinse alınır. Sunucu önerin var mı?

Hikaye bence ortalama. Üç karakter olduğu için hiçbiri tam olarak kendine çekemiyor. Birini seviyorum diyorum, sonra bir görev geliyor, bu sefer sevmiyorum falan. Açık dünyada dolaşmayı pek sevmiyorsan alınmaz, dolaşmayı seviyorsan ya da online/FiveM içinse alınır.

Sunucu önerin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı