Bilgisayardan PS5'e geçilir mi?

Coop multi oyunlardaki kaliteli ortam, bazı çıkan oyunlara erken erişim ve eve misafir geldiğinde 2 kolla konforlu bir oyun deneyimi için geçilebilir onun dışında PC'yi oyun dışında kullanıyorsanız, internete falan telefonla değil de bilgisayar ile bağlanıyorsanız zaten mantıksız bir hareket olur PC yükseltmesi ve 1 adet Dualsense benzeri oyun kolu almanız daha iyi olur.

8-9 yıldır PC kullanıyorum, artık eskisi kadar tat almıyorum. PC'yi satıp PS5 alasım var, bir yandan da hiç alasım yok. Eğer pişman olursam 1 sene içinde tekrar bir bilgisayar alabilirim. Şu an ekran başındayken hiçbir şey sarmıyor, ne oyun ne bir şey. Tek sevdiğim şey Discord orta mıydı, o da dağıldı. Ne yapmam gerek, çok kararsızım.

Bu kadar PC'den soğumuşken kendinizi zorla oturtmayın o masada hocam. Satın ve PS5 alın. Deneyin, zaten ülkemizde PS konsolların piyasası gayet hızlı ve çok fazla değer kaybı olmadan satılabiliyor. Sevmezseniz zaten PC alabilirmişsiniz tekrar ve sevmeseniz bile en azından döndüğünüzde PC'yi özlemiş hâlde olursunuz her türlü bugünden PS5 almanız mantıklıdır.

GTA 6 oynayacaksan geçebilirsin.
Bunu saçma buluyorum artık. PC portunu max 1 sene içinde alacağımız oyunlardan birisi kendisi. Eskisi gibi zar - zor konsoldan PC'ye upgrade etmiyorlar ki oyunu. Hele Rockstar'ın sırf bunun için ayırdığı paraya bakarsakta 1 yıldan bile daha kısa sürecektir diyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı