550 TL'ye ikinci el GTX 950 alınır mı?

Fiyat fena değil, alınabilir.

Yerinde olsam önceliğim GTX 770 olurdu ondan sonra GTX 760 ondan sonra GTX 950 alırdım. 550 TL etmez bence.
Dediğiniz gibi diğer kartlara da bakmalıyım.
Yuh diyorum kendi sistemimi aldığım zamanlarda 500 TL'ye 960 vardı. Piyasa böyle ise alınır, sorun olmaz.
Hocam sormayın 500 TL, bütçe ile ancak bunlar alınabiliyor, ikinci el fiyatları bile uçmuş durumda.

Hocam AliExpress`ten hiç alış veriş yapmadım nasıl alınınabilir mi?
Tahmini Teslimat Zamanı

Ben buradan sipariş ettim. Ben aldığım zaman kargoyla beraber 423 liraya geldi hocam. Şu an biraz artmış gibi. Satıcı gayet ilgili. Alttaki yorumlara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünler ikinci el geliyor ama araştırdığım kadarıyla hiçbir soruna denk gelmedim. Yapmanız gereken tek şey satıcıyla konuşup fiyatını 15 dolar göstermesi ( Tam olarak hatırlamıyorum ama 30 dolardan sonrası gümrük vergisine tabi ) ben satıcıyla görüştüm 15 dolar olarak gösterdi.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Nette gezinirken sıfır RX 560 600 TL'ye gördüm sizce alınır mı? Alınır ise şuan almayı planlıyorum.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Nette gezinirken sıfır RX 560 600 TL'ye gördüm sizce alınır mı? Alınır ise şuan almayı planlıyorum.

1050 ile hemen hemen aynı performansı veriyor alınabilir. Ben olsam 200 ₺ daha arttırıp RX570-470 4G almaya çalışırım sahibinden get ile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı