550 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
550
Basilisk'i 3 aydır kullanıyorum içindeki pil bile yeni bitti alın geçin üzmeyecek bir ürün. Beklediğimden kat kat iyi çıktı. Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Piranha model 7635.
Benim şu anki mousum ve 100 TL'ye aldım.

Hocam bütçem o değil daha yüksek ve pirhana pek tercihim değildir. Kaliteli bulmuyorum eski Logitech farem vardı Everest aldım oyuncak gibiydi tekrar Logitech'e döndüm.

Bu arada sağlağım.

Basilisk'i 3 aydır kullanıyorum içindeki pil bile yeni bitti alın geçin üzmeyecek bir ürün. Beklediğimden kat kat iyi çıktı. Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Çift tıklama ve uyku modu sorunu yaşadınız mı? Günde kaç saat kullandınız ve hangi modda kullandınız? Sorularım bunlar umarım sıkmamışımdır.

Çift tıklama ve uyku modu sorunu yaşadınız mı? Günde kaç saat kullandınız ve hangi modda kullandınız? Sorularım bunlar umarım sıkmamışımdır.
Çift tıklama gibi bir sorun yaşamadım. Uyku modu olayı 5-10 dakika kullanmadıktan sonra kendisi geçiyor ve 1 kere tıkladıktan sonra tekrar aktif oluyor. Günde ortalama 5-6 saat kullanıyorum olumsuz bir şey yaşamadım. Ayrıca dokusundan dolayı kir tutacağını düşünmüştüm ancak öyle olmadı kir tutmuyor.

Razer Basilisk X HyperSpeed büyük gelebilir eğer Viper Mini elime uydu diyorsan. Onun yerine Logitech G304 almanı tavsiye ederim.
G304, Basilisk'in yakınından bile geçemeyecek bir ürün. Almadan önce ikisinin karşılaştırmalarını teknik detaylarını defalarca karşılaştırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı