Hocam alın geçin Basilisk'i çağ atlamış gibi hissedeceksiniz. Bende başta büyük gelir diye düşünüyordum ancak elime tam oturdu.Şu an bu mouse'u kullanıyorum.
Hocam alın geçin Basilisk'i çağ atlamış gibi hissedeceksiniz. Bende başta büyük gelir diye düşünüyordum ancak elime tam oturdu.Şu an bu mouse'u kullanıyorum.
G304, Basilisk'in yakınından bile geçemeyecek bir ürün. Almadan önce ikisinin karşılaştırmalarını teknik detaylarını defalarca karşılaştırdım.
Çok ağır değil mi ya? Farenin pilsiz ağırlığı 90 gram.Basilisk'i 3 aydır kullanıyorum içindeki pil bile yeni bitti alın geçin üzmeyecek bir ürün. Beklediğimden kat kat iyi çıktı. Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi ürün Basilisk olur zaten. Ayrıca alacaksanız buradan alın, ben buradan aldım hem daha uygun bir fiyatta. Ben aldığımda 400 TL'ydi ürünG502 ile karşılaştırılıyor sanırım.
G304, Basilisk'in yakınından bile geçemeyecek bir ürün. Almadan önce ikisinin karşılaştırmalarını teknik detaylarını defalarca karşılaştırdım.
e-Spor oyuncusu olsaydım bu tarz etkenleri düşünebilirdim ancak böyle detaylara takılan biriyseniz zaten kablosuz fare bakmayın.Çok ağır değil mi ya? Farenin pilsiz ağırlığı 90 gram.
Arkadaş parasıyla rezil olmasın diye uğraşıyorumSen XXL giyiyorsun ve rahatsın diye small giyen adama da mı XXL aldıracaksın? G304 Basilisk'in yanından geçemez diye de saçma argüman olmaz. İkisinin de tarzı yapıları hitap ettiği kitle farklı. O yüzden ezbere kağıt üzerinden konuşacağına bırak da insanlar kendisi karar versin.
Hocam alın geçin Basilisk'i çağ atlamış gibi hissedeceksiniz. Bende başta büyük gelir diye düşünüyordum ancak elime tam oturdu.
Hayır, gereksiz herhangi bir ses duymadım bu zamana kadar.Hocam bir de şu sensör kısmı ses çıkarıyor mu? Yani hareket edince o alçakta kalıp ses çıkarıyor mu?
Fanboyluk ile alakalı bir durum yok. Kendi aldığım ürünü tavsiye ediyorum çünkü o fiyat bandında alabileceği en iyi ürün budur. G304 ve Basilisk'in teknik detaylarına bile baktığın zaman farkı görüyorsun. Saçma sapan yorumlar yapmaktan vazgeçin. Bende küçük fareden geçiş yaptım yabancılıkta çekmedim. Arkadaş alır dener eline oturmazsa iade eder. Kimse silah zoruyla o ürün sende kalacak diye bir şey demiyor.Bu insanlar fan boyluğu bırakamadı bir türlü ya da kendi aldığı ürünü başkalarına da aldırma merakını... Razer alınmaz diyen yok. Daha el boyutunu bilmediği adama büyük boyutlu fareyi öneriyor.
Hayır, gereksiz herhangi bir ses duymadım bu zamana kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.