550 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
550
G304, Basilisk'in yakınından bile geçemeyecek bir ürün. Almadan önce ikisinin karşılaştırmalarını teknik detaylarını defalarca karşılaştırdım.

Sen XXL giyiyorsun ve rahatsın diye small giyen adama da mı XXL aldıracaksın? G304 Basilisk'in yanından geçemez diye de saçma argüman olmaz. İkisinin de tarzı yapıları hitap ettiği kitle farklı. O yüzden ezbere kağıt üzerinden konuşacağına bırak da insanlar kendisi karar versin.

Çok ağır değil mi ya? Farenin pilsiz ağırlığı 90 gram.
e-Spor oyuncusu olsaydım bu tarz etkenleri düşünebilirdim ancak böyle detaylara takılan biriyseniz zaten kablosuz fare bakmayın.

Sen XXL giyiyorsun ve rahatsın diye small giyen adama da mı XXL aldıracaksın? G304 Basilisk'in yanından geçemez diye de saçma argüman olmaz. İkisinin de tarzı yapıları hitap ettiği kitle farklı. O yüzden ezbere kağıt üzerinden konuşacağına bırak da insanlar kendisi karar versin.
Arkadaş parasıyla rezil olmasın diye uğraşıyorum :)

Hocam bir de şu sensör kısmı ses çıkarıyor mu? Yani hareket edince o alçakta kalıp ses çıkarıyor mu?
Hayır, gereksiz herhangi bir ses duymadım bu zamana kadar.

Bu insanlar fan boyluğu bırakamadı bir türlü ya da kendi aldığı ürünü başkalarına da aldırma merakını... Razer alınmaz diyen yok. Daha el boyutunu bilmediği adama büyük boyutlu fareyi öneriyor.
Fanboyluk ile alakalı bir durum yok. Kendi aldığım ürünü tavsiye ediyorum çünkü o fiyat bandında alabileceği en iyi ürün budur. G304 ve Basilisk'in teknik detaylarına bile baktığın zaman farkı görüyorsun. Saçma sapan yorumlar yapmaktan vazgeçin. Bende küçük fareden geçiş yaptım yabancılıkta çekmedim. Arkadaş alır dener eline oturmazsa iade eder. Kimse silah zoruyla o ürün sende kalacak diye bir şey demiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı