Basilisk'i 3 aydır kullanıyorum içindeki pil bile yeni bitti alın geçin üzmeyecek bir ürün. Beklediğimden kat kat iyi çıktı. Başka bir sorun varsa cevaplayabilirim.
Sen XXL giyiyorsun ve rahatsın diye small giyen adama da mı XXL aldıracaksın? G304 Basilisk'in yanından geçemez diye de saçma argüman olmaz. İkisinin de tarzı yapıları hitap ettiği kitle farklı. O yüzden ezbere kağıt üzerinden konuşacağına bırak da insanlar kendisi karar versin.
Sen XXL giyiyorsun ve rahatsın diye small giyen adama da mı XXL aldıracaksın? G304 Basilisk'in yanından geçemez diye de saçma argüman olmaz. İkisinin de tarzı yapıları hitap ettiği kitle farklı. O yüzden ezbere kağıt üzerinden konuşacağına bırak da insanlar kendisi karar versin.
Bu insanlar fan boyluğu bırakamadı bir türlü ya da kendi aldığı ürünü başkalarına da aldırma merakını... Razer alınmaz diyen yok. Daha el boyutunu bilmediği adama büyük boyutlu fareyi öneriyor.
Bu insanlar fan boyluğu bırakamadı bir türlü ya da kendi aldığı ürünü başkalarına da aldırma merakını... Razer alınmaz diyen yok. Daha el boyutunu bilmediği adama büyük boyutlu fareyi öneriyor.
Fanboyluk ile alakalı bir durum yok. Kendi aldığım ürünü tavsiye ediyorum çünkü o fiyat bandında alabileceği en iyi ürün budur. G304 ve Basilisk'in teknik detaylarına bile baktığın zaman farkı görüyorsun. Saçma sapan yorumlar yapmaktan vazgeçin. Bende küçük fareden geçiş yaptım yabancılıkta çekmedim. Arkadaş alır dener eline oturmazsa iade eder. Kimse silah zoruyla o ürün sende kalacak diye bir şey demiyor.