550 TL'ye Razer Ornata Chroma V2 veya Ornata Chroma alınır mı?

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar. Sizce bu klavyeler alınır mı ve birini alacak olsanız hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir de size şunu anlatayım bu klavyeleri nedense geçen gece rüyamda gördüm. Sebebini bilmiyorum. O yüzden içime bir Razer alma hissi doğdu. Bunu da niye anlattım bilmiyorum. Belki aranızda rüya tabircisi falan vardır.


 
Ben bunu sipariş ettim, bekliyorum hocam. İnternette inceleme sayısı az ama yabancı videolardan izlediğim kadarıyla baya güzel duruyor. Tek eksisi bence multimedya tuşlarının olmaması, FN tuşuyla uğraşmak gerekiyor.
 
Hocam klavyeden memnun musun? Tuş hissiyatı nasıl?
Memnunum hocam. Tuş basımı bana biraz fazla yumuşak geldi, bazen istemsiz basıyorum ama ilk defa mekanik klavye kullanıyorum, kırmızı switchler de yumuşak olduğu için normal diye düşünüyorum. Sadece biraz alışmam lazım. Onun dışında bir sorunum yok klavye ile. Işıklandırması, malzeme kalitesi falan bence oldukça başarılı. Tavsiye ederim.
 
Memnunum hocam. Tuş basımı bana biraz fazla yumuşak geldi, bazen istemsiz basıyorum ama ilk defa mekanik klavye kullanıyorum, kırmızı Switch'ler de yumuşak olduğu için normal diye düşünüyorum. Sadece biraz alışmam lazım. Onun dışında bir sorunum yok klavye ile. Işıklandırması, malzeme kalitesi falan bence oldukça başarılı. Tavsiye ederim.

Sağ ol hocam teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı