Çözüldü 550 Watt güç kaynağına sıvı soğutma takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koray Erdem

Hectopat
Sistem özellikleri;
Ryzen 7 2700X
RX580 8 GB.
8 GB 3200 MHz RAM.
B450M anakart.
550 Watt güç kaynağı.

Sistemime sıvı soğutma takmak istiyorum ama güç kaynağının yeteceğinden emin değilim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet yeterli olacaktır. Sıvı soğutmaların güç tüketimi yüksek değildir. Alacağınız ürünün özelliklerinde güç tüketimi ile ilgili bilgi vardır. Oradan kontrol edebilirsiniz. Pompa ve fanlarla beraber maksimum 10-20 Watt arası ekstra güç tüketimi olur diye tahmin ediyorum. Ekran kartınız için önerilen güç kaynağı 500 Watt. O yüzden elinizdeki güç kaynağı 80+ sertifikalı kaliteli bir ürünse sorun olmaz.
Evet yeterli olacaktır. Sıvı soğutmaların güç tüketimi yüksek değildir. Alacağınız ürünün özelliklerinde güç tüketimi ile ilgili bilgi vardır. Oradan kontrol edebilirsiniz. Pompa ve fanlarla beraber maksimum 10-20 Watt arası ekstra güç tüketimi olur diye tahmin ediyorum. Ekran kartınız için önerilen güç kaynağı 500 Watt. O yüzden elinizdeki güç kaynağı 80+ sertifikalı kaliteli bir ürünse sorun olmaz.

Çözüm

Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba bir sıvı soğutma önerebilir misiniz rica etsem?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı