550 watt PSU olan sisteme RGB fan takılır mı?

Merhaba. Kasanın üstüne RGB fan eklemek istiyorum ama PSU'mun gücü yetecek mi emin değilim. PSU 550 watt. Sistemim: RX 6700 XT, AMD Ryzen 5 5600, Adata 16 GB RAM, Kingston 500GB SSD, B450 anakart ve ek olarak mouse, klavye, kulaklık düşünürsek kasanın üstüne 3'lü RGB fan eklenir mi?

Merhaba. Kasanın üstüne RGB fan eklemek istiyorum ama PSU'mun gücü yetecek mi emin değilim. PSU 550 watt. Sistemim: RX 6700 XT, AMD Ryzen 5 5600, Adata 16 GB RAM, Kingston 500GB SSD, B450 anakart ve ek olarak mouse, klavye, kulaklık düşünürsek kasanın üstüne 3'lü RGB fan eklenir mi?
Bence sen fana harcama yapma mevcut psuyu sat fan parası ekle yeni psu al. 750 watt falan. sonra istediğini tak.

Bence sen fana harcama yapma mevcut PSU'yu sat fan parası ekle yeni PSU al. 750 watt falan. Sonra istediğini tak.

PC'yi yeni topladım PSU satmakla uğraşacak çok fazla vaktim yok yinedr teşekkür ederim.

O PSU ile ucu ucuna besliyor sistemini. Fan takarsan o kadar performanslı olur mu bilemem.

Hocam eğer hesaplamam doğruysa benim kasam 450 watt civari kullanıyor. Şimdi teker teker her parçanın kaç watt kullandığına baktim yine de takmamı diyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı