5500-6000 TL arası sistem önerisi

5.500-6000TL'yi geçmeyecek şekilde sistem önerisi istiyorum. Hazır sistem olursa daha iyi olur. Çünkü taksitle ödeme şansım var, sadece bu yüzden fiyat performans güzel bir PC önerisi istiyorum. Daha önce hiç masaüstü kullanmadım, toplamadım vs yardımcı olursanız sevinirim.
Sen mi bu mesajı sonradan değiştirdin yoksa insanlar okumadan mı yanıtlıyor? 5500-6000 arası yazmış adam gelen tavsiyeler 6 binden düşük değil.
 
Sen mi bu mesajı sonradan değiştirdin yoksa insanlar okumadan mı yanıtlıyor? 5500-6000 arası yazmış adam gelen tavsiyeler 6 binden düşük değil.

Hayır sonradan falan değiştirmedim ama zaten 6binden fazla PC öneren sadece bir kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
6500 TL verip 5500XT almak düpedüz aptallıktır hiç boşuna bakmasın.

Neden? Ben dün gece konuyu açarken hatalı yazmışım sanırım bu yüzden cevap verme iznim bir süreliğine kısıtlanmıştı o sırada hem bu mesajlara bakıp kendim de bir şeyler arıyordum ve MSI RX 5500 XT Gaming X 8G 8 GB ekran kartlı Intel i3 10100F işlemcili bir PC bulmuştum tam 6100TL civarlarında ve aslında birkaç arkadaşa daha sormuştum onlar da beğenmişlerdi. Kötü bir ekran kartı mı ve bu fiyata alınmaz mı?
 





tavsiyem 1.sistemdir ve büyük ihtimalle stoklarla sınırlı eğer yayın ve render yapacaksan işlemci 2600xte kalsın ama oyun oynayacaksan 50 lira farkla 3500x alabilirsin

2.sistem ekran kartı problem çıkarmaz ama böyle işlerin ne olacağı belli olmaz intel i5 10400f biraz düşük bir işlemci intel tarafında tavsiyem her türlü birinci sistem
10400 F kötü bir işlemci mi? Şu an en iyi F/P işlemcilerden.
 

Bu sistemde özelleştir kısmından ekran kartını MSI Radeon RX 5500 XT Gaming X 8G 8 GB GDDR6 kasayı da en düşük fiyatlı olan yani Sharkoon TG4 RGB tempered glass USB 3.0 mid yapsam sizce o fiyata alınabilecek bir PC mi ekran kartı işlemcisi vs sorun çıkartır mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı