5500-6000 TL sistem önerisi

1569280062790.png

Çoğu parçayı daha uyguna falan bulabiliyosun bilgi vermek adına itopyadan topladım. Kendin ucuzlarını toplayarak 500 liraya yakın aha ucuza mal edebilirsin.

Öncelikle teşekkürler, teknobiyotik'in yeni çıkarmış olduğu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim yaptığım kasadan üstün özellikle rx5700xt oldukça güçlü bir kart ancak tek fanlı modeli olduğu için kafa açabilir biraz birde o kasa ve psu o sisteme biraz vasat kalmış. Ama benim kasayı döver o;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

53 oyundaki testlerin hepsinde rx5700xt nin ezici bir üstünlüğü var bence biraz fark verip pulse veya nitro+ modelini almanızda fayda var.
1569281942130.png

Seçimleri bu şekilde güncelleyince 6500 oluyor ancak daha randımanlı bir pc olur kanaatimce.

Son düzenleme:
Bütçe tam sınırda fakat kesinlikle bu sistemi öneriyorum. İlk 50 sistem için bu fiyat sunuluyormuş. Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 7 2700X 3.9GHz, RX5700 XT 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Bu sistemi almayı düşündüm. ryzen 2700x, ryzen 3600'den daha pahalı bir işlemci olmasına rağmen özelleştirme kısmında ryzen 3600'e +300tl fiyat sunuyorlar. ayrıca kasa kalitesi ve ekran kartının tek fanlı, ilk serisi olması da düşündürüyor. Fiyatına göre gayet ideal bir kasa ancak birkaç konuda aklıma yatmadı.

Bu sistemi almayı düşündüm. ryzen 2700x, ryzen 3600'den daha pahalı bir işlemci olmasına rağmen özelleştirme kısmında ryzen 3600'e +300tl fiyat sunuyorlar. ayrıca kasa kalitesi ve ekran kartının tek fanlı, ilk serisi olması da düşündürüyor. Fiyatına göre gayet ideal bir kasa ancak birkaç konuda aklıma yatmadı.
Ekran kartı testlerde 75 dereceyi geçmiyor, 75 derece fazla diyorsanız bilmem. Ayrıca kasa hava sirkülasyonu açısından kötü mü bilmiyorum ama 5 tane fanı var ve Dark N10'un iyi olduğunu duymuştum ki bu N10 Pro.

Bende bu bilgisayarı tavsiye ediyorum fiyatı baya uygun.
Bende bunu önermek için konuya girmiştim ama siz önermişsiniz...
Ve bende bronze aldım m.2 SSD ile geçtiğimiz hafta cuma günü ve gelmesini bekliyorum. Memnun musunuz? Elinize kaç günde ulaştı?
Aynı şekilde bende 512gb m.2 ssd seçeneğiyle 5037 TL ye satın aldım. Bende senin gibi elime ulaşmasını bekliyorum. Geçen hafta çarşamba günü yani ayın 18 inde sipariş vermiştim, hala bekliyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı